Sport 10.01.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

NK TRNAVA: Sumiran godišnji rad

U subotu 28. prosinca je domu kulture u Goričanu održana je redovita izvještajna godišnja skupština Nogometnog kluba Trnava Goričan. Predsjednik kluba Ivan Blažek prisutnima podnio izvješće o radu za 2013. godinu. Naglasio je kako će 2013.godina ostati zapamćena, jer osim sportskih uspjeha, klub je zahvaljujući Općini Goričan i načelniku Mariju Mohariću potpuno renovirao objekt NK-a Trnava. Ukupno je uloženo 580.000 kuna, a radove su financirali Općina Goričan s 20% i Ministarstvo regionalnog razvoja te iz EU fondova s 80% sredstava. Blažek se je zahvalio svim sponzorima, donatorima te svim navijačima kluba. Za dugogodišnji rad i doprinos u radu kluba zahvalnice kluba uručio je Zlatku Jakšiću i Miroslavu Žvorcu. Za kraj je obznanio kako je u rad puštena klupska web stranica koju su napravili članovi kluba Ivan Katić i David Markan.
Iz izvješća blagajnika Miroslava Žvorca vidljivo je kako je klub uspio, unatoč teškim vremenima, uspješno podmirio sve obveze i završiti godinu pozitivnim financijskim pokazateljima. Treba dodati da od prošle godine NK Trnava ima i Školu nogometa koja ima odvojeno financijsko poslovanje u cilju što veće transparentnosti.
Izvješće o radu Škole nogometa podnio je njen voditelj Andrej Blagus koji je spomenuo kako klub nastupa u kategorijama: limači, mlađi pioniri, pioniri i juniori. U rad s mladima, uz Roberta Katanca, priključeni su Simon Jakšić i Petar Baksa. Istaknut je rezultat juniora koji su nakon jedanaesteraca nesretno ispali u polufinalu juniorskog kupa.
Završno izvješće dao je i trener seniorske momčadi Petar Medvar. Jesenski dio sezone završen je na drugom mjestu u II.ŽNL-istok.Izrazio je zadovoljstvo s ekipom koja je pokazala veliko zajedništvo na terenu i van njega za što nije izostao pljesak prisutnih na skupštini. Skupštinom je predsjedao Robert Katanec, klupska legenda, koji je na kraju sa zadovoljstvom rekao: ‘’Danas je lijepo biti član Nogometnog kluba Trnava!’’
M. Grubić

Izvor: 3063