Sport 11.04.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:42.

NOGOMET: O Jambresovoj ozljedi nakon pregleda

Na prvenstvenoj utakmici 21. kola III. HNL-sjever između Međimurja i Graničara nakon jednog krivog doskoka ostao je kao pokošen ležati vratar Kotoripčana Dino Jambres. Sve se to dogodilo izvan kaznenog prostora bez kontakta sa suparničkim igračem. Po jačini bolnog jauka i duljeg ležanja na travnjaku ozljeda se nije činila nimalo bezazlenom. Dino je kasnije iznijet s terena, a pomoć mu je u svlačionici pružio fizioterapeut Međimurja Božidar Juračić jer su Kotoripčani u Čakovec došli bez svoje fizioterapeutkinje.
Dan kasnije Dino je u Varaždinu bio na specijalističkom pregledu kod našeg najpoznatijeg fizioterapeuta Tomislava Vrbnjaka koji ga je uputio na daljnje pretrage, a prva će biti magnetska rezonancija nakon koje će se odrediti daljnji tijek njegova liječenja, a kasnije i rehabilitacije. Prema najavama, povratak na zeleni travnak za sada je neizvjestan.
Inače, Kotoripčani na toj utakmici nisu imali pričuvnog vratara pa je tu ulogu u drugom dijelu susreta preuzeo igrač obrane Petar Mikulan koji ne snosi krivicu ni za jedan od pet primljenih pogodaka jer su igrači Međimurja gostujuću obranu doveli do mat situacija lako postižući pogotke. U nedjelju u Kotoribu dolazi favorit lige Croatia iz Grabrovnice pa će vrata na toj utakmici čuvati junior Sandro Vidović koji je počeo proljetni dio prvenstva jer Jambres nije nastupio zbog tri žuta kartona.
M. Grubić

Izvor: 3076