Sport 28.01.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

NOGOMETNA ŠKOLA: Smanjeni osobni dohoci, imenovane komisije

Izvršni odbor Nogometne škole Međimurje - Čakovec (predsjedao Dragutin Katalenić) održao je dvije sjednice s kojih objavljujemo najznačajnije zaključke. Zbog nedovoljno financijskih sredstava odlučeno je da se svim zaposlenicima kluba smanje osobni dohoci za otprilike trećinu.
Objavljen je i kompletan sastav Izvršnog odbora koji će u buduće djelovati u sastavu: Dragutin Katalenić - predsjednik, Dean Panić - prvi dopredsjednik, Zvonko Bratuša - drugi dopredsjednik, Ivo Vurušić - član i glasnogovornik, te članovi: Veselin Biševac, Dušan Podgorelec, Predrag Šarić, Ivan Kolarić, Krešo Uroda, Igor Camplin, Anto Dragić, Dražen Kolenić i Nataša Mihalic.
Također je prema Statutu objavljen i spisak svih komisija. U Stručnu komisiju su imenovani: Zvonko Bratuša, Željko Novak, Ilija Lončarević i Miljenko Dovečer, Komisiju za marketing: Dean Panić, Zoran Vidović i Igor Camplin, Komisiju za informiranje: Ivo Vurušić i Krešo Uroda, Disciplinsku komisiju: Dušan Podgorelec, Nadica Toma i Mladen Vuk, Inventurnu komisiju: Igor Camplin i Roberta Todorović, Komisiju za financije: Predrag Šarić i Ivo Kolarić te Zdravstvenu komisiju: Dražen Kolenić (prvoimenovani članovi su predsjednici komisija).
Usvojene su i sve zacrtane akcije oko aktivnosti Škole do kraja polugodišta: 9. siječnja počela je dvoranska liga početnika i limača i selektivni turnir grupe B. Od 16. siječnja u tijeku su pripreme juniora i kadeta, a od 25. siječnja i svih ostalih selekcija, prvo u dvorani. U veljači izdvajamo: završni turnir kadetskog kupa Hrvatske, završni selektivni turnir u-13, sudjelovanje juniora na turniru u Sesvetskom Kraljevcu (13.-15. veljače), te od 22. veljače početak rada pionirskih selekcija. U ožujku, 27. na rasporedu je tradicionalni NIKE turnir pionira, u travnju i svibnju utakmice redovitog prvenstva, a u lipnju završnica kadetskog amaterskog prvenstva Hrvatske (22.-25. lipnja), završnica juniorskog amaterskog prvenstva Hrvatske (25.-28. lipnja), sve to ako kadeti i juniori osvoje 1. mjesto u prvenstvu. Pripreme za novu sezonu počinju 15. srpnja.
Josip Freiler

Izvor: 2857