Sport 11.07.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:23.

Nogometni turniri

U Donjem Vidovcu je u minula dva vikenda trajao Ulični malonogometni turnir. On je ove godine okupio 8 ekipa. Pobjedili su nogometaši iz Ulice Matije Gupca, drugo mjesto je pripalo natjecateljima iz Prvomajske ulice, a treće nogometašima iz Glavne ulice. Spomenute momčadi su dobile vrijedne nagrade organizatora, a to je bio NK Vidovčan. Natjecanje je kao i godinama prije u Sportski park Kalanica privuklo velik broj znatiželjnika. Posljednjeg dana natjecanja kao predigra finalu odigran je prijateljski nogometni susret između nogometnih veterana Donjeg Vidovca i Kotoribe. Gosti su bili bolji ostvarivši pobjedu od 5:0. (M. Grubić)

Po 33. put NK Mladost iz Preloga od petka u Parku Mladosti organizira Memorijal ing. Vladimir Skok u malom nogometu, jedan od najstarijih malonogometnih turnira kod nas. Ove godine u pionirskoj konkurenciji će se igrati u dvije kategorije: igrači rođeni 1998. godine i mlađi i rođeni 2002. godine i mlađi. Kotizacija za pionire je 100 kuna, za seniore 500 kuna, a u veteranskoj konkurenciji 400 kuna. Za prvo mjesto u seniorskoj konkurenciji nagrada je 7.000 kuna, drugo mjesto donosi 3.000 kn, a treće 1.000 kn. Kod veterana nagrada za prvo mjesto je 2.000 kuna, za drugo 1.000 a za treće mjesto 500 kuna. U konkurenciji pionira nagrade će biti sportska oprema za najbolje ekipe. U svakoj konkurenciji nagrađuje se najbolji igrač, strijelac i golman turnira.
Prijave se primaju do 11. srpnja u 20 sati u Pizzeriji Ro-Sa u Prelogu ili na telefon 645-943. Uz mali nogomet organizator i ove godine priprema bogat zabavni program, pod nazivom Ljetne noći Grada Preloga, uz gostovanja poznatih pjevačkih zvijezda. Zasad je najavljen koncert Opće opasnosti, u petak 19.7. Također, oni koji ne vole toliko nogomet, moći će pogledati i uzbudljiva nadmetanja u odbojci na pijesku, a neke od brojnih preloških udruga odmjerit će snage u povlačenju užeta, visećoj kuglani, međimurskoj alci. Glavni pokrovitelj i suorganizator svih događanja u Parku Mladosti je Grad Prelog.
Z. Premuš

U subotu i nedjelju Nogometni klub “Dinamo” Palovec organizira na nogometnom igralištu u Palovcu ljetne zabavne nogometne dane, kojim poziva sve zainteresirane dječake i djevojčice koji su rođeni 1998. i mlađe, a koji će trajati od 13 sati. Zanimljive i zabavne igre za djecu te ostali popratni događaji bit će oba dana. Zahvalnicu će dobiti svaki sudionik, doći će i gosti iznenađenja, a da roditeljima ne bude dosadno predviđen je program i za njih.

Z. Premuš

Izvor: 3037