Sport 23.12.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:13.

Novo vodstvo "Dinama" iz Žiškovca

Na izvanrednoj izbornoj skupštini održanoj 11. prosinca u domu kulture u Žiškovcu, Nogometni klub “Dinamo” izabrao je novo vodstvo kluba. Bez učinkovite Uprave, igrači “Dinama” uspjeli su polusezonu završiti sa 6 osvojenih bodova, što je, s obzirom na okolnosti, odličan rezultat. Prvo i posljednje kolo donijeli su pobjede nogometašima iz Žiškovca, a o osiguravanju uvjeta za završetak polusezone pobrinuli su se prijatelji kluba uz pomoć Mjesnog odbora. Povratkom u “Dinamo” igrača iz Žiškovca koji su igrali u klubovima diljem Međimurja, stvorila se odlična atmosfera koja je rezultirala i prvim osvojenim bodovima u zadnjih nekoliko sezona.
Novo rukovodstvo vodit će Mladen Kraljić, jedan od osnivača kluba 1977. godine i bivši predsjednik, a oko sebe je okupio ekipu koja je voljna nesebično pomoći klubu. Igračima koji su uspješno završili jesenski dio prvenstva u zimskom prijelaznom roku pridružit će se još neki domaći dečki, ali i pojačanja “sa strane”.
Ako se sve poklopi, “Dinamo” bi sezonu 2010./11. mogao završiti s još pokojim bodom na kontu, a samim tim i odvojiti se s dna tablice koje mu je bilo rezervirano zadnjih nekoliko sezona.
Robert Šarić

Izvor: 2904