Sport 25.04.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:21.

ODBOJKA: Pobjeda Kaštelanki

KAŠTEL - NEBO 3:1
(25:19, 25:17, 22:25, 26:24)
Odbojkašice Kaštela iz Pribislavca pobjedom u zaostalom susretu Lige za prvaka uspješno su završile novu ligašku sezonu. Domaće su krenule u pomlađenom sastavu, ali su startna dva seta odigrale vrlo dobro. Mlada tehničarka Inka Varga odlično je vodila igru svog sastava, a bila je i izrazito serverski raspoložena, pogotovo u prvom setu ostvarivši čak 7 uzastopnih servis poena. Startna dva seta Kaštelanke su odigrale rutinski i ubrzo je semafor pokazivao 2:0. Valja napomenuti da se koncem startnog seta ozlijedila standardna Ljerka Herman pa je trener Obadić u vatru ubacio prvo Miu Mađarić, a potom i najmlađu - Dinu Sabol. Krenule su domaće dobro i u trećem, stekle 4 razlike i tu stale. Borbene Zaprešićanke ulaze u završnicu s 3 razlike (18:21), domaće pritišću pri 22:23, ali set zasluženo odlazi na gostujuću stranu. U četvrtom je bilo izjednačeno do samoga kraja. U završnici seta domaći trener u igru ubacuju svoju najiskusniju igračicu - Željku Obadić što je bilo i ključno za dobitak seta i vrijednih bodova. U domaćim redovima odlična Inka Varga, Mateja Ivačić standardno dobra, a solidno je u polju i na servisu odigrala Dina Sabol.
Snimio Tomislav Horvat
IZBORNA SKUPŠTINA ODBOJKAŠKOG
KLUBA „NEDELIŠĆE“
Dragutin Novak i dalje predsjednik
U prostorijama Mesapa u Nedelišću u četvrtak je održana godišnja skupština odbojkaškog kluba „Nedelišće“, koja je bila i izborna. Na skupštini su uz članove i simpatizere kluba nazočili i Darko Dania - predstavnik Općine Nedelišće, Mladen David - predsjednik Odbojkaškog saveza Međimurske županije, te Jadranko Kirić iz odbojkaškog kluba Centrometal Črečan. Nakon verifikacije članova i utvrđivanja kvoruma te prihvaćanja dnevnog reda podnesena su sva izvješća. Izvješće o radu kluba i financijsko izvješće podnio je predsjednik Dragutin Novak, a nakon toga prišlo se glasanju za izbor novih čelnih ljudi kluba.
Predsjednikom kluba imenovan je ponovo Dragutin Novak, tajnikom Hrvoje Novak, a posao blagajnika i dalje će obavljati Dejan Balić. Ostali članovi Izvršnog odbora kluba su: Mario Srnec, Mladen David, Pavao Novak i Deni Vuk. Stegovni sud radit će u sastavu Marijan Bacinger (predsjednik), te Marko Lončarić i Danijel Mikolaj - članovi. Nakon skupštine pohvalno su o radu kluba govorili Darko Dania, zamjenik općinskog načelnika, Rajko Kolarek, Jadranko Kirić te Mladen David. Nakon službenog dijela domaćin je za sve nazočne pripremio mali domjenak
Rajko Kolarek

Izvor: 3026