Sport 12.09.2012. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:19.

ODBOJKA: "Trofej Nedelišće"

Odbojkaši Centrometala u četvrtak su Varaždinu odradili prvi pripremni susret uoči nove prvoligaške sezone od koje puno očekuju. Iako su (zbog lakših ozljeda) nastupili bez čak petorice prvotimaca (Gotal, Kovač, Petran, Todorović, Puđa) odbojkaši iz Črečana trebali su bolje odraditi prvu provjeru, posebno u prva dva seta gdje puno toga nije štimalo. Gosti su u susret ušli s devizom „lako ćemo“ što im se već u prvom setu umalo obilo o glavu. Set je ipak dobijen tek na razliku (25:23). U drugom još lošije izdanje, što je mladi varaždinski sastav naplatio dobitkom (20:25). Tek u trećem, te četvrtom setu (25:13, 25:17) sastav Jadranka Kirića ponudio je više, što je u konačnici rezultiralo glatkim osvajanjem setova i zasluženom pobjedom, rezultatom 3:1. Trener Kirić nije bio nimalo zadovoljan nastupom svojih odbojkaša u prva dva seta, jer dečki nisu „bili u igri“. Nastupili su: T. Posavec, M. Posavec, Kurteš, Križanović, Makarov, Palinkaš, Vuk, David, Harambašić.
► Valjda će izgledati bolje već ove nedjelje (16. rujna) na „Trofeju Nedelišće“, kojeg je črečanski klub i ove godine domaćin. Uz našeg prvoligaša na turniru sudjeluju: OK Šempeter (Slovenija), OK Domaljevac (BiH), te naš prvoligaš Sisak. Polufinalni i finalni susreti igrat će se paralelno na dva terena u dvorani Aton u Nedelišću. Evo i satnice turnira: 11.30 h Centrometal - Domaljevac, Sisak - Šempeter. Utakmica za 3. mjesto i finalni susret na rasporedu su u 15 sati. Dođite i pogledajte odbojkaše Centrometala uoči nove prvenstvene sezone.

ŠKOLA ODBOJKE
Upisi četvrtkom i petkom
Klub odbojke na pijesku Čakovec vrši upis novih članica u školu odbojke. Upisati se mogu djevojčice rođene 2001. godine i starije (5. - 8. razred) svakog četvrtka i petka u dvorani čakovečke II. osnovne škole u 19 sati, a odmah potom kreće se s treninzima koji počinju 15 minuta kasnije. Treninge vode iskusni odbojkaški treneri: Ivan Vabec, Momir Prprović i Rajko Kolarek. Dođite, upišite se i postanite novom članicom našeg kluba! Dodatne informacije na mob. 091/5099-548. (r.k.)

Izvor: 2994