Sport 22.06.2011. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:17.

Natalija Žganec i Alen Lehkec pobjednici

SPORTSKI RIBOLOV: Liga mladeži

U Podturnu je 18. lipnja održano završno 4. kolo lige mladeži. Domaćin je bio ŠRD Šaran iz Podturna, a suci Nenad Jurinić i Drago Filipašić.
Na natjecateljskoj stazi Stara Mura postignuti su sljedeći rezultati:
Kategorija KADETA: 1. mjesto osvojio je Alen Lehkec, 2. mjesto osvojila je Karla Mesarek, a 3. mjesto osvojio je Erwin Škoda.
Kategorija JUNIORA: 1. mjesto osvojila je Natalija Žganec, 2. mjesto osvojila je Mirela Mutak i 3. mjesto osvojila je Paula Pongrac.
Nakon 4 održana kola u kategoriji KADETA pobjednik lige je Alen Lehkec, 2. mjesto osvojio je Erwin Škoda, a 3. mjesto osvojila je Marta Mutak. U kategoriji JUNIORA pobijedila je Natalija Žganec, 2. mjesto osvojila je Paula Pongrac, dok je 3. mjesto osvojio Mihael Pongrac.

LIGA SENIORA
Nakon 3 kola vodi
LINJAK 2 Palovec
U nedjelju, 19. lipnja održano je 3. kolo lige županijske lige seniora u disciplini lov ribe udicom na plovak.
1. MEĐIMURSKA LIGA održana je u Miklavcu, na šljunčari Quadro. Domaćin je bilo ŠRD Stara Mura iz Miklavca, a sudili su: Branko Vrtarić kao vrhovni sudac, a suci sektora bili su Ivan Podgorelec, Dražen Majerić i Dragutin Glavina.
Rezultati: EKIPNO 1. mjesto osvojila je ekipa ŠRD Klen-Vigma Sv. Marija (Miroslav Škoda, Želimir Pavlic, Marijan Mutak), 2. mjesto osvojila je ekipa ŠRD Glavatica Prelog (Dorijan Gavez, Josip Mikloška, Željko Mikloška), a 3 mjesto osvojila je ekipa Linjak 2 Palovec (Marin Goleš, Miro Mesarić, Tihomir Vlašić). POJEDINAČNO: SEKTOR A 1. mjesto osvojio je Marin Goleš, 2. mjesto osvojio je Miroslav Škoda i 3. mjesto osvojio je Dorijan Gavez; SEKTOR B 1, mjesto osvojio je Miro Mesarić, 2. mjesto osvojio je Želimir Pavlic i 3. mjesto osvojio je Josip Čeki (Mura M. Središće); SEKTOR C 1. mjesto osvojio je Željko Mikloška, 2. mjesto osvojio je Marijan Mutak i 3. mjesto osvojio je Goran Lipić (Linjak 1 Palovec).
Nakon 3. kola u vodstvu je ekipa LINJAK 2 Palovec, druga je MURA 2 M.Središće, a treća je GLAVATICA Prelog. POJEDINAČNO je u vodstu Miro Mesarić (Linjak 2 Palovec), na 2. mjestu je Lipić Goran (Linjak 1 Palovec), dok je 3. Gavez Dorijan (Glavatica Prelog).

2. MEĐIMURSKA LIGA – ISTOK
U vodstvu TRNAVA Hodošan
Natjecanje je održano na Cirkovljanskim grabama. Domaćin je bio ŠRD Ostriž Cirkovljan, a sudili su Josip Varga kao vrhovni sudac, Zvonimir Dravec i Ivan Igrec kao suci sektora.
Rezultati: EKIPNO 1. mjesto osvojila je ekipa ŠRD Som Kotoriba (Željko Dolenec, Dražen Kos, Dragutin Horvat), 2. mjesto osvojila je ekipa ŠRD Smuđ Draškovec (Damir Balent, Danijel Balent, Željko Turk), a 3. mjesto osvojila je ekipa ŠRD Klen-Vigma Sv. Marija (Tomislav Orehovec, Dražen Slaviček, Stjepan Orehovec). POJEDINAČNO: SEKTOR A 1. mjesto osvojio je Željko Dolenec, 2. mjesto osvojio je Tomislav Orehovec, i 3. mjesto osvojio je Damir Balent; SEKTOR B 1. mjesto osvojio je Ivica Bartolić (Drava D. Mihaljevec), 2. mjesto osvojio je Miljenko Kovač (Trnava Hodošan) i 3. mjesto osvojio je Dražen Slaviček; SEKTOR C 1. mjesto osvojio je Dražen Kos, 2. mjesto osvojio je Željko Turk i 3. mjesto osvojio je Robert Kovač (Ostriž Cirkovljan).
Nakon 3. kola u vodstvu je ekipa TRNAVA Hodošan, druga je ekipa SMUĐ Draškovec, a treća je ekipa ŠTUKA D. Dubrava; POJEDINAČNO je u vodstvu Željko Dolenec (Som Kotoriba), na 2. mjestu je Josip Hunjadi (Štuka D. Dubrava) dok je na 3. mjestu Vlado Kožnjak (Trnava Hodošan).

2. MEĐIMURSKA LIGA – ZAPAD
Zlatna udica 1 iz Krištanovca vodi
Lovilo se u Ivanovcu na šljunčari Prelogi. Domaćin je bio ŠRD Linjak Ivanovec, a sudili su Vladimir Žvorc kao vrhovni sudac i Zlatko Herman Ivan Sekirnik kao suci sektora.
Rezultati: EKIPNO 1. mjesto osvojila je ekipa ŠRD Zlatna udica 1 Krištanovec (Dominik Mikulaj, Majkl Žganec, Natalija Žganec), 2. mjesto osvojila je ekipa ŠRD Linjak Ivanovec (Zlatko Jurčec, Dario Buza, Danijel Buza), a 3. mjesto osvojila je ekipa ŠRD Verk Križovec (Ivan Zadravec, Damir Vrančić, Miroslav Munđar); POJEDINAČNO: SEKTOR A 1. mjesto osvojio je Dominik Mikulaj, 2. mjesto osvojio je Ivan Zadravec i 3. mjesto osvojio je Vladimir Žganec (Zlatna udica 2 Krištanovec); SEKTOR B 1. mjesto osvojio je Dario Buza, 2. mjesto osvojio je Marijan Lisjak (Zlatna udice 2 Krištanovec) i 3. mjesto osvojio je Marijan Mesarek (Mura 1 Dekanovec); SEKTOR C 1. mjesto osvojio je Marinko Opricović (Ostriž 2 Novakovec), 2. mjesto osvojio je Josip Oršuš (Bjelka Domašinec) i 3. mjesto osvojio je Ivan Blažon (Ostriž 1 Novakovec).
Nakon 3 kola u vodstvu je ekipa Zlatna udica 1 Krištanovec, druga je ekipa Mura 2 M. Središće, a treća je ekipa Ostriž 1 Novakovec; POJEDINAČNO je u vodstvu Antun Rihtarec (Mura 2 M.Središće), na 2. mjestu je Vladimir Žganec (Zlatna udica 2 Krištanovec), dok je na 3. mjestu Majkl Žganec (Zlatna udica 1 Krištanovec).
Sljedeće, 4 kolo, održati će se 10. srpnja i to 1. međimurska liga u Goričanu na šljunčari kod Goričana; 2. međimurska liga – istok u Donjoj Dubravi na kanalu HE Dubrava i 2. međimurska liga – zapad u Novakovcu na ŠRC Novakovec.(do)

Izvor: 2930