Stolni tenis 01.02.2020. 13:16. Zadnja izmjena: 01.02.2020. 13:16.

Čakovec

Praznik stolnog tenisa: Tko su prvaci novih prvenstava?

U organizaciji Stolnoteniskog kluba Putjane i Međimurskog stolnoteniskog saveza, u dvorani II. osnovne škole Čakovec održano je pojedinačno seniorsko prvenstvo Međimurske županije, a tjedan dana kasnije i prvenstvo za mlađe i veteranske kategorije, kao i 8. memorijal Nenada Vurušića. U muškoj seniorskoj kategoriji među 60 igrača najuspješniji je bio Nino Bujan (STK Mihovljan) koji je u finalu svladao Matiju Barića (MSTC Čakovec), dok je u ženskoj kategoriji titulu osvojila Hana Zadravec (STK Mihovljan), svladavši s 3:2 u finalu Maju Trupković (STK Šenkovec). Najbolji među parovima bili su Filip Panić i Stjepan Škoda (MTSC Čakovec) koji su u finalu s 3:2 pobije
dili Roberta Mikaca (STK Mihovljan) i Zorana Vidovića (STK Šenkovec).

Mlađe kategorije

U mlađim su kategorijama nastupila 103 natjecatelja iz sedam klubova, a najbolji su bili Matija Volf (STK Šenkovec) među najmlađim kadetima, Kyara Dunjko (STK Zasadbreg) među najmlađim kadetkinjama, Dorian Pišpek (STK Kos-Kotoriba) u kategoriji mlađih kadeta, a Franka Mesarić (STK Šenkovec) mlađih kadetkinja. U kadetskoj kategoriji naslove prvaka osvojili su Matija Strbat (STK Mihovljan) i Marta Novak (STK Šenkovec), dok je najbolji junior bio Noa Vresk (STK Mihovljan) a juniorka Ana Novak (STK Šenkovec).

Veterani

Veterani su se ogledali u četiri kategorije: od 40 do 49 godina najbolji je bio Kristian Kovačić (STK Nedelišće), od 50 do 59 godina Branko Lipić (STK HeDra), u kategoriji 60 do 69 godina Tomislav Koprivec (STK Putjane), dok je titulu najstarijeg pobjednika, u kategoriji igrača starijih od 70 godina, ponio Stjepan Šalamon iz Čakovca. U ženskoj je kategoriji najbolja bila Željka Podgorelec-Sirc (STK Putjane) koja je u finalu s 3:0 svladala Tatjanu Toplek (STK Šenkovec). Naposljetku, pobjednikom Memorijala Nenada Vurušića proglašen je Rinaldo Jurinec (STK Šenkovec) koji je u finalu s 3:0 svladao Dubravka Hozjaka (GSTK Prelog).