Sport 07.12.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:13.

STRELIČARSKI TURNIR "SV. NIKOLA": Štrukelj zlatni

Ove nedelje streličarski klub „Sisak“ iz Siska organizirao je dvoranski streličarski turnir koji je okupio streličare iz BiH i Hrvatske ukupno više od 130 streličara. Streličari „Katarine Zrinski“ Čakovec veoma uspješno odradili su ovaj turnir nastupivši sa 12 takmičara i ukupno su osvojili 9 medalja. Tako u najmlađoj kategoriji do 12 godina u stilu standardnog luka među dječacima Mateo Pikl osvojio je brončanu medalju a među dječacima u stilu olimpijski luk Izak Feher zauzeo je osmo mjesto. U kategoriji do 14 godina među djevojčicama u stilu olimpijski luk Regina Novak osvojila je srebrnu medalju a Marija Rojko broncu. Među dječacima do 14 godina - olimpijski luk Vinko Kovač zauzeo je peto mjesto. Ovaj puta puno uspješniji su bili naši streličari u starijoj konkurenciji gdje u konkurenciji kadetkinja u stilu goli luk Vanda Kipke osvojila je zlatnu medalju, dok je u konkurenciji kadeta složenim lukom Stephan Šalamon osvojio srebrnu medalju.
Među juniorima u stilu olimpijski luk zlatnu medalju osvojio je Jura Cmrečak.
Nastupivši u seniorskoj konkurenciji u stilu olimpijski luk Krešimir Štrukelj osvaja zlatnu medalju a Božidar Vurušić zauzima 13. mjesto, dok u stilu goli luk Goran Cmrečak osvaja zlatnu medalju.
Mihael Štebih osvojio je zlatnu medalju u konkurenciji veterana u olimpijskom luku. Sledeči turnir na rasporedu je za 2 tjedna u Varaždinu – tradicionalni „Božični turnir“.(kš)

Izvor: 2902