Sport 17.07.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:47.

Streljački klub ''ALZAS'' 2. u državi

U nedjelju 13. srpnja u Rijeci pod domaćinstvom Streljačkog saveza Primorsko-Goranske županije održano je Državno prvenstvo u programu serijskim malokalibarskim pištoljem ''Drulov'' na 50 metara. Pravo nastupa izborila je i ekipa Streljačkog kluba ''ALZAS'' koji su ispunili normu na regionalnom natjecanju.
Odličnim nastupom i još boljim rezultatom ekipa SK ''Alzas'' u sastavu Ivica Takač, Božidar Kolarić, Saša Kralj i trener Marijan Turk popeli su se na 2. mjesto u državi i još jednom pokazali ponos i značenje streljačkog sporta u Čakovcu, ali i Međimurju. Ukupno su osvojili 1377 krugova što je bilo dovoljno za veliki uspjeh ovog ''malog'' kluba. Prvo mjesto je pripalo ekipi SK ''Policajac'' iz Karlovca koji su osvojili 1540 krugova.

Ivica Takač 2. u pojedinačnoj kategoriji


Međimurci su u Rijeci bili još više ponosniji kada su saznali da i u pojedinačnoj kategoriji imaju srebrnu medalju, za to je bio dovoljno 511 krugova članu ekipe SK Alzas Ivici Takaču da se popne na postolje. U ovoj kategoriji nastupio je i član SD ''Mihovil'' Antun Ladić koji je zauzeo 5. mjesto.

Izvor: 3090