Sport 31.01.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

Ukratko

GORIČAN
Općina
traži
karaulu
Općina Goričan započela je prikupljanje dokumentacije kojom će potkrijepiti zahtjev Državnoj upravi za upravljanje državnom imovinom da joj prenese vlasništvo nad objektom nekadašnje karaule.
Općina ga namjerava obnoviti i osposobiti kao prostor za potrebe udruga civilnog društva koje djeluju u Goričanu.(k)
SV. MARTIN NA MURI
Sastanak vinogradara
Udruga voćara, vinogradara i povrćara Općine Sveti Martin na Muri u utorak, 28. siječnja organizira sastanak na kojem će biti riječi o označavanju vina berbe 2013., evidencijama u vinogradarstvu i vinarstvu te o nacionalnom programu pomoći sektoru vina u razdobljku od 2014. do 2018. godine. Sastanak će se odražati u kongresnoj dvorani Općine u 18 sati. (vt)
MALA
SUBOTICA
Dobrodošli!
Na svim ulazima na područje Općine Mala Subotica bit će postavljene ploče dobrodošlice kojima će se putnike ujedno obavještavati i ulasku u teritorij ove općine.
Za izradu panoa Općina će izdvojiti 30-ak tisuća kuna. (d)
PRELOG
Ravnopravnost
Predsjednicom Povjerenstva za ravnopravnost spolova Gradskog vijeća Preloga imenovana je vijećnica Željka Ilijaš iz Čehovca, iz zastupničkog kluba HSS-a. (d)
OREHOVICA - PODBREST
Za odvoz otpada
Za odvoz komunalnog otpada s groblja u Orehovici i Podbrestu tijekom 2014. godine u općinskom je proračunu planirano 60.000 kuna. (d)
DRAŠKOVEC
Najmlađima
U ovoj je godini u planu gradnje objekata komunalne infrastrukture i daljnje opremanje dječjih igrališta u svim naseljima Grada Preloga.
U Draškovcu će se uložiti 20.000 kuna za opremanje dječjih igrališta. (d)
PODBREST
Groblje na čekanju
U proračunu Općine Orehovica za ovu godinu planirano je 300.000 kuna za uređenje groblja u Orehovici, ali nisu predviđena sredstva i za uređenje groblja u Podbrestu. Pri formiranju proračuna nastojalo se ostati u okvirima realnih očekivanja te će uređenje groblja u Podbrestu morati pričekati.
PRELOG
Novi jug
U dijelu Preloga zvanom Novi jug za uređenje nerazvrstanih cesta potrebna su oko 4 milijuna kuna.
U 2014. godini planom gradnje komunalne infrastrukture planiran je iznos od 200.000 kuna za nastavak uređenja prometnica u ovom dijelu grada. (d)
OREHOVICA
Javne
površine
Za čišćenje snijega na javnim površinama u ovoj godini u proračunu Općine Orehovica planirano je 50.000 kuna. (d)

Izvor: 3066