Sport 21.02.2014. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:00.

Uspješni rekreativci iz bregovitog Međimurja

Udruga „Sport za sve“ Sveti Juraj na Bregu održala je redovnu izbornu skupštinu u društvenom domu Jurice Muraja u Pleškovcu. Na skupštini je dosadašnja predsjednica Daniela Škrobar podnijela detaljno izvješće o radu i svim aktivnostima u 2013. godini. Udruga je organizirala rekreacijska druženja svih članova i simpatizera, izlete i sudjelovanja na različitim rekreativnim i sportskim manifestacijama, redovito se provodi rekreacija za žene, sudjeluje se u utrkama i kros ligama...
Za novog predsjednika izabran je Branko Polanec, koji je je zahvalio dosadašnjoj vrlo uspješnoj predsjednici na iznimnom trudu i zalaganju u osmogodišnjem radu, te iznio plan rada i aktivnosti udruge za 2014. godinu.
Skupštini su prisustvovali mnogobrojni gosti, predstavnici srodnih udruga i društava, članovi udruge, predstavnici općine, župe i županije na čelu sa županom Matijom Posavcem. Skupština je završila druženjem i prigodnim domjenkom svih prisutnih uz obećanje da će 2014. godina biti bogata sportskim i rekreativnim aktivnostima, te na taj način doprinositi unapređenju rekreacije na nivou općine, županije pa i šire.

Izvor: 3067