Sport 28.01.2010. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 10:36.

ŽRK ČAKOVEC: Za plasman u sredinu tablice

Rukometašice Čakovca, nakon kratkog i zasluženog odmora počele su s pripremama za proljetni i odlučujući dio prvenstva Druge rukometne lige-sjever. Trenirat će svakodnevno u dvorani Graditeljske škole Čakovec, odigrati 5-6 prijateljskih utakmica i spremo dočekati nastavak prvenstva, gdje:
- Je sve podređeno da popravimo sadašnji plasman, vrijedimo više nego to pokazuje trenutni položaj na prvenstvenoj tablici i 9. mjesto poslije jesenjeg dijela. Ekipa je uglavnom ostala na okupu što je u ovom trenutku također važno, šteta da je nakon Dore Veble u varaždinsku Koku otišla i mlada Ria Haček. Trenutno traju razgovori s našim dojučerašnjim stožernim igračicama Sonjom Turk i Ivanom Horvat koje trenutno ne igraju da nam u proljeće svojim iskustvom i kvalitetom pomognu osigurati plasman u sredinu tablice, nadam se da će razgovori uspješno završiti, rekao nam je u kratkom razgovoru trener Stjepan Golik, i dodao:
- Siguran sam također da će i logistika kao i uvijek do sada biti uz nas tako da možemo razmišljati samo o rukometu i kako ostvariti realne ciljeve koje sam spomenuo.
A te ciljeve, plasman u sredinu tablice, pokušat će ostvariti: vratarke Jurović, Šatvar, Rob, krila: T. Horvat, Vojković, Poljakaović, Križaić, pivoti: Vugrinec, Cerovec, Vidačić, vanjske igračice: Jurković, Dežić, Sklepić, Popović, Radić-Kržina, I. Horvat, Marčec, Hegeduš, Šulj i Šipoš.
U klubu kontinuirano radi Škola rukometa, svi zainteresirani mogu se svaki dan osim srijede učlaniti. Upisi se vrše u dvorani Graditeljske škole počev od 19.45 sati.

Josip Freiler
Snimio Zlatko Premuš

Izvor: 2857