Crna kronika 09.07.2018. 11:41. Zadnja izmjena: 09.07.2018. 11:41.

Policija javlja...

Prometne nesreće tijekom vikenda u Čakovcu i Gornjem Hrašćanu

U nedjelju, 8. srpnja oko 4,25 sati u Čakovcu, Svetojelenskoj cesti, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 33-godišnjak sa područja općine Kotoriba, krećući se iz smjera sjevera u smjeru juga, vozilom se nije kretao sredinom obilježene prometne trake koja se proteže uz desni rub kolnika, zbog čega je na ravnom dijelu ceste sa vozilom u potpunosti prešao na lijevu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera, gdje je udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljala 27-godišnjakinja sa šireg područja grada Čakovca.

Nakon prometne nesreće oba vozača i putnici iz drugog vozila 28-godišnjak sa šireg područja grada Čakovca i 22-godišnjakinja sa šireg područja općine Gornji Mihaljevec su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su kod svih, na sreću, utvrđene lake tjelesne ozljede.

Vozač, 33-godišnjak će biti prekršajno sankcioniran.


U nedjelju, 8. srpnja oko 16 sati u Gornjem Hrašćanu, Čakovečkoj ulici, vozač osobnog automobila čakovečkih registarskih oznaka, 40-godišnjak sa područja općine Nedelišće, upravljajući kada je u krvi imao prisutno 1,99 grama po kilogramu alkohola, kretao se obilježenom prometnom trakom koja se proteže uz lijevi rub kolnika, namijenjenom za promet vozila iz suprotnog smjera te je u kočenju udario u osobni automobil čakovečkih registarskih oznaka kojim je upravljala 68-godišnjakinja sa šireg područja grada Čakovca.

Nakon prometne nesreće oba vozača i putnici iz drugog vozila 73-godišnjak i dvoje djece sa šireg područja grada Čakovca su vozilom hitne medicinske pomoći prevezeni u Županijsku bolnicu Čakovec, gdje su zadržani na liječenju, dok su ozljede za sada okvalificirane kao lake tjelesne ozljede.

Po utvrđivanju ozljeda će se kvalificirati događaj.