Crna kronika 10.03.2016. 13:28. Zadnja izmjena: 10.03.2016. 14:06.

Optužnica protiv Nedelišćanca

Sin jedinac majci je četiri puta u vrat zario kuhinjski nož!

Miodrag Molnar (58) iz Nedelišća optužen je za ubojstvo svoje majke Ruže Molnar (78), objavilo je Županijsko državno odvjetništvo u Varaždinu nakon provedene istrage.

"Optužnicom se okrivljenika tereti da je 13. listopada 2015. oko 7,30 sati u obiteljskoj kući u Nedelišću; nakon prepirke sa svojom majkom; zadao joj četiri uboda kuhinjskim nožem u predio vrata, nanijevši joj ozljede od kojih je odmah preminula", pojasnilo je odvjetništvo.
U optužnici je predloženo da se okrivljeniku produlji istražni zatvor zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

"Nije nam ništa jasno. Bio je pravi frajer i veseljak, dobra osoba. Možda ga je pogodila rastava, izgleda da je poslije toga propao. Prvo je živio na katu kuće, dok je majka bila dolje. No potom mu se doselio i sin s obitelji te su oni otišli na kat, a on se spustio k majci. Kakav je to sukob između njih mogao izbiti tako rano ujutro nikako nam nije jasno. Je li mu što prigovorila?", ispričali su mještani za list Međimurje nakon ubojstva, uz želju da ostanu anonimni. Kažu da je Miodrag radio u Čarapariji te potom imao ambulantnu prodaju čarapa, a poslije i trgovački obrt. Bio je sin jedinac.