Crna kronika 16.10.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

STRAVA U NEDELIŠĆU: Majku je nožem ubadao u vrat

- U utorak, 13. listopada između 7.30 i 7.40 sati u Nedelišću, Ulici Matije Gupca, u hodniku obiteljske kuće, 57-godišnjak je nakon svađe hladnim oružjem u predjelu vrata zadao ubodne rane 78-godišnjoj majci, uslijed čega je ona preminula na mjestu događaja - izvijestila je Policijska uprava međimurska dan nakon stravičnog ubojstva u Nedelišću.

Tijelo je prevezeno na Odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će tijekom utorka biti objavljena obdukcija. Zbog sumnje u kazneno djelo ubojstva 57-godišnjak je uhićen te je nakon kriminalističkog istraživanja predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave međimurske. Uz kaznenu prijavu osumnjičenik će u zakonskom roku biti doveden na saslušanje državnom odvjetniku.

Podsjetimo, ubijena je 78-godišnja Ružica Molnar, a kako neslužbeno doznajemo, ubijena je nožem. Policija je prvu dojavu dobila od građana, koji su javili kako sin maltretira majku. Tijekom utorka oglasilo se i odvjetništvo. Zamjenik županijske državne odvjetnice u Varaždinu je, kažu, u suradnji s međimurskim policajcima, proveo očevid na mjestu događaja u Nedelišću.

- Prema dosad prikupljenim podacima oštećenica (1937.) je zadobila više uboda nožem u predio vrata. Radi utvrđivanja identiteta počinitelja, načina ozljeđivanja i svih okolnosti događaja naložena je obdukcija, provođenje potrebnih vještačenja, drugih dokaznih radnji i daljnjih izvida - navodi odvjetništvo.

 

Stariji članak pogledajte OVDJE.

 

Izvor: 3155