Aktualno 17.12.2015. 13:09. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:30.

Novi prostor za rad

Gradonačelnik Kovač predao ključeve novih prostora Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije

Svečanim uručivanjem ključeva novog prostora Zajednica sportskih udruga i saveza Međimurske županije dobila je nove prostore za svoj rad. Oni se nalaze u čakovečkoj pješačkoj zoni, a zajednici će omogućiti bolje uvjete za rad.


    
„Grad Čakovec je u adaptaciju uložio oko 200 tisuća kuna, u namještaj i opremu uložila je zajednica te vjerujem da će ovaj prostor zadovoljavati sve potrebe, a siguran sam da će oni omogućiti nove odlične rezultate međimurskog sporta.“, rekao je, među ostalim, gradonačelnik Grada Čakovca Stjepan Kovač. Novi prostori veličine su oko 150 četvornih metara, a nalaze se u Ulici Kralja Tomislava 4. Dugo su bili prazni i neiskorišteni, a Zajednica ih je dobila temeljem sporazuma potpisanog prilikom prodaje zgrade u ulici Vladimira Nazora u Čakovcu gdje se nalazio Centar za socijalnu skrb.

Zahvala Mate Kljajića

Zahvaljujući se na rješavanju ovog problema, predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije Mato Kljajić, rekao je da su ovim prostorima više nego zadovoljni. „Pet godina bili smo podstanari, a zahvaljujući gradonačelniku Kovaču, ovaj problem se, na obostrano zadovoljstvo, riješio.“, istaknuo je Kljajić. Potrebno je još do kraja riješiti imovinsko-pravne odnose, te bi nakon toga prostor u potpunosti prešao u ruke Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije. Inače, Zajednica okuplja 15 saveza, odnosno ukupno 282 kluba sa 19.054 članova.