Gradovi i općine 15.12.2016. 13:38. Zadnja izmjena: 15.12.2016. 14:18.

Božićni ugođaj

Advent u atriju Starog grada u Čakovcu obradovao i velike i male

Advent u Čakovcu ove se godine proširio i na atrij Starog grada u Čakovcu. U organizaciji Turističke zajednice Međimurske županije, restorana i vinarije Shamper i Muzeja Međimurja Čakovec sve do ponedjeljka, 19. prosinca, možete uživati u jedinstvenom doživljaju unutar atrija starog dvorca.

Gastronomska ponuda i prodajna izložba adventskih i božićnih delicija i ukrasa upotpunjuju ovogodišnji božićni sajam. Posjetite atrij Starog grada i uživajte u božićnim radionicama i filmovima s božićnom tematikom, kuhanom vinu i tradicionalnim božićnim pjesmama. Izvrstan je doživljaj čuti nastup trubačkog kvarteta s obzora dvorca Zrinskih i promatrati svjetlosni spektakl koji obasjava atrij Starog grada.

Za djecu tu je i fotografiranje s Djedicom. Sajam ovog tjedna započinje već 15. prosinca u poslijepodnevnim satima i traje sve do ponedjeljka, pa vas pozivaju da uživate u božićnoj vatrici i bajkovitoj atmosferi. Program petkom započinje u 16, subotom od 9, a u nedjelju od 15 sati. Kupite poklon, nahranite svoja nepca i ponesite sa sobom uspomenu koju ćete čuvati u srcu cijele sljedeće godine.

Kako je do sada bilo, možete provjeriti u galeriji fotografija Studija Marrtinez.

Izvor: Scribo PR