PR članci 30.01.2016. 10:34. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Pogrebnik d.o.o. iz Mačkovca obavještava

Ukinute su koncesije za prijevoz pokojnika

Zakonom o pogrebnoj djelatnosti, koji je na snazi od travnja prošle godine, ukinute su koncesije za obavljanje prijevoza pokojnika.

Poznata međimurska tvrtka Pogrebnik d.o.o. sa sjedištem u Mačkovcu i tradicijom dugom 28 godina, novi je zakon dočekala spremno. Nakon 11 godina, konačno imaju mogućnost svoje usluge ponuditi svima koji to trebaju, a apeliraju na stanovnike susjednih općina, pogotovo na mještane Zasadbrega i Knezovca kojima mogu pružiti uslugu kompletnog sprovoda s ukopom pokojnika. 

- U bolnim trenucima za obitelj i prijatelje nastojimo sve vezano uz organizaciju pogreba obavljati umjesto njih, kako bi se oni na miran i dostojanstven način oprostili od svojih najmilijih, rekao nam je direktor Dušan Rosić.

-Što vrijedi i u situaciji kada se pokojnik nalazi u inozemstvu, nadovezao se, a u našem sjedištu možete se učlaniti i u Posmrtnu pripomoć.

Uz mogućnost kompletne organizacije pogreba od trenutka smrti do ukopa, nude i veliki izbor pogrebne opreme, vijenaca, aranžmana i cvijeća koji se može razgledati u Cvjećarnici Dolar u Nedelišću, Cvjećarnici Bonsai u Macincu, Cvjećarnici Ruža u Maloj Subotici te u cvjećarnici Frezija u Ivanovcu

Važno je napomenuti i da se organizacija sprovoda i odavanje počasti umrlima prilagođava zahtjevu rodbine umrlog, a u skladu s religioznim i kulturnim običajima i posljednjim željama pokojnika. Dovoljno je nazvati i sve važne pojedinosti mogu se dogovoriti telefonskim razgovorom ili našim dolaskom u kuću, uz minimalno ometanje rodbine ili prijatelja u  žalovanju, istaknuo je Rosić.

KONTAKT:

Pogrebnik d.o.o. Mačkovec, Balogovec 92

  • 040 / 341 – 300
  • 098 241 026