Godišnjice i slavlja 05.10.2018. 15:06. Zadnja izmjena: 05.10.2018. 15:07.

Kupac prije svega

Međimurka BS proslavila 25 godina uspješnog poslovanja

Međimurka BS, trgovačka je kuća koja u samom centru Čakovca uspješno posluje već 25 godina. Strpljivo, od početnih 8 zaposlenika na 226m2 poslovnog prostora u Robnoj kući Međimurka, svoje su poslovanje proširili u Varaždin, Ludbreg i Prelog te danas broje preko 70 zaposlenika. Uz 4 poslovnice u kojima se mogu pronaći sve vrste alata i razni materijali potrebni u građevini, posjeduju i najveći servisni centar u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

- Oduvijek smo pažljivo ocjenjivali tržišne prilike i danas moji sinovi, Slaven i Nikola stalno istražuju mogućnosti za razvoj kako bismo svojim kupcima ponudili najbolji mogući odabir i tretman. Za cjelovit pristup svima koji kupuju alat i repromaterijal tako smo razvili i najveći servisni centar u SZ Hrvatskoj, istaknuo je direktor Stanislav Brzuhalski.

Velika hvala mojoj obitelji, supruzi Mariji i sinovima Slavenu i Nikoli te našim zaposlenicima i svim poslovnim partnerima na ugodnoj i vrlo profesionalnoj suradnji bez koiih Međimurka BS danas ne bi slavila 25 uspješnih godina, rekao je Stanislav Brzuhalski, obrativši se velikom broju uzvanika i prijatelja

Centar alata

Ulaskom u jednu od poslovnica Međimurke BS može se pronaći preko 20 000 artikala najpoznatijih i najboljih robnih marki alata i robe široke potrošnje, od čega je 80% vlastitog uvoza – direktno od proizvođača. Također, Međimurka BS generalni je zastupnik za kaminske uloške renomiranoga europskog proizvođača Kratki, a u planu je i daljnje širenje asortimana.

-Naš je moto oduvijek "Kupac prije svega", usmjereni smo na jačanje pozicije Međimurke BS, kvalitetne i široke palete proizvoda, cijene, usluge i svih drugih segmenata bitnih za krajnjeg kupca koji donosi odluku gdje kupiti kvalitetan alat i opremu za dom. Naime, želja nam je obogatiti distributerski portfelj dodatnim vodećim svjetskim proizvođačima, zadržati svoj primat u Hrvatskoj te se nametnuti kao vodeći distributer alata i opreme u regiji, istaknuo je Slaven Brzuhalski.

Slaven, Stanislav i Nikola Brzuhalski

Za nekoliko dana započinje izgradnja novog velikog poslovnog objekta od preko 1500m2, koji će se smjestiti uz sadašnji servisni centar u Kalničkoj 67, Čakovec.

Djelatnice Međimurke BS ugostile su sve prisutne

Okupljene su zabavljali tamburaši