Kultura i prosvjeta 18.05.2018. 10:32. Zadnja izmjena: 18.05.2018. 10:34.

Volontirajte!

Hrvatska volontira 2018.: Priključite se svibanjskoj kampanji i zavolontirajte se!

U ponedjeljak, 21. svibnja počinje manifestacija koja će i ove godine okupiti brojne pojedince i organizacije, a sve u cilju promocije i razvoja volonterstva u Hrvatskoj.

Hrvatska centar za razvoj volonterstva organizira osmu po redu manifestaciju Hrvatska volontira kojoj je cilj potaknuti što veći broj građana, organizacija i institucija iz cijele Hrvatske na volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima.

Ove godine manifestacija se održava od 21. do 26. svibnja u preko 70 hrvatskih gradova, gdje će mnogobrojni volonteri sudjelovati u različitim volonterskim aktivnostima kako bi svojim doprinosom potaknuli izgradnju bolje i sretnije zajednice. Ovogodišnja manifestacija odvija se pod sloganom Volontiramo – zajedno gradimo bolju i snažniju zajednicu.

Tražite li svoje mjesto za volontiranje tijekom tjedna Hrvatska volontira, za pomoć se možete javiti Volonterskom uredu Međimurja ili pregledati što je od volonterskih akcija najavljeno putem portala hrvatska.volontira.vcz.hr. Također, u VUM-u možete preuzeti plakate i promotivne materijale za svoje akcije.

Dobro je za tebe, dobro je za druge. Priključi se svibanjskoj kampanji i zavolontiraj se!