Kultura i prosvjeta 20.05.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 13:03.

HUMANITARNA PLESNA PRODUKCIJA “KORAK PO KORAK ZA FIJOLINU”

Plesni studio “Korak” iz Čakovca i humanitarna Udruga Fijolina uz pomoć  Međimurske Županije organiziraju  humanitarnu plesnu produkciju “ Korak po Korak za Fijolinu”. Fijolina je glazbeno humanitarna udruga za pomoć djeci bez roditelja ili adekvatne roditeljske skrbi koja iza sebe ima niz uspješnih humanitarnih akcija i koncerata za djecu i mlade kojima je potrebna pomoć.  Uz podršku Plesnog studia “Korak”,  novootvorenog plesnog studia u Čakovcu čiji je umjetnički voditelj Virna Hošnjak, cilj ove plesno humanitarne produkcije je omogućiti potporu onima koji je trebaju.  Potrebno je istaknuti da je ovo prvo javno predstavljanje Plesnog studia “Korak” čijim polaznicima je veliko zadovoljstvo i čast pomoći svojim sugrađanima i vršnjacima.

 

Humanitarna plesna produkcija “ Korak po Korak za Fijolinu” održat će se 24. svibnja (nedjelja) u Centru za Kulturu Čakovec u 16 sati. Donacija u zamjenu za kartu iznosi simboličnih 25 kuna i moći će se kupiti na mjestu produkcije u Centru za kulturu i u Plesnom studiju “Korak”. Svaka kuna koja će biti prikupljena putem prodaje ulaznica bit će uložena u zbrinjavanje i pomoć djeci i mladima.

 

Osim domaćih plesača publika će uživati u nastupima plesača sa Plesa sa zvijezdama, Tvoje lice zvuči poznato, Footloosa, Supertalenta i sličnih projekata. Sudionici humanitarne plesne produkcije“ Korak po Korak za Fijolinu”: Plesni studio “Korak”,  Plesni centar “Livi”, Break dance skupina “Nexus”, Plesni studio “Vivona”, Plesni klub “Plan B”, Plesni studio “Escape”, Plesni klub “Hip Hop House”, Plesni studio “Fusion”  i Udruga mažoretkinja Mursko Središće

 

Pozivamo sve sugrađane da se odazovu ovom jedinstvenom događaju u našem gradu, koji okuplja veliki broj plesača i plesnih klubova iz regije i šire kako bi zajedno pomogli onima kojima je pomoć potrebna. Više informacija o aktivnostima Udruge možete dobiti na njihovoj web stranici: www.fijolina.hr . Rad Fijoline također možete pratiti putem Facebook profila: „Fijolina Humanitarna Udruga“.

Izvor: 3134