Kultura i prosvjeta 21.09.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

Novi upisi u Studio Žerjav

Studio Žerjav, centar stranih jezika i glazbe, ove je jeseni pripremio pravi izbor poslastica za mališane, djecu  i odrasle.

 

• INFORMATIČKE RADIONICE za djecu od 1. do 4. razreda osnovne škole održavat će se u Čakovcu, Hodošanu i Murskom Središću uz iskusne i stručne profesore koji će ih voditi kroz svijet programiranja, stvaranja animacija, stripova, multimedijalnih kvizova, koristeći  iPad, robote i računala.

 

U čarobnom svijetu programiranja jedina je granica dječja mašta.

 

• STRANI JEZICI (engleski, njemački, talijanski, španjolski, francuski, ruski, mađarski) i vladanje njima neophodni su ako želimo povećati svoju konkurentnost i napredovati na svakom području.

Upišite naše grupe za mališane, djecu i odrasle. Jednom tjedno ili  intenzivno dvaput tjedno kao priprema za odlazak u inozemstvo. Nastava stranih jezika se održava u Čakovcu, Murskom Središću i Donjem Kraljevcu.

 

Također, organiziramo i posebne tečajeve skrojene prema potrebama Vaše tvrtke.

 

• Učenje ENGLESKOG JEZIKA za najmlađe (3 do 5 godina) u Rođendaonici Prugi i Prijatelji izvrstan je spoj ranog usvajanja stranog jezika kroz igru i druženje u terminu ponedjeljkom.

• Putovanja Patuljka Pričuljka radionica je koja djeci (5 do 8 godina) nudi bogatstvo bajki, priča, legendi i običaja zemalja iz cijelog svijeta. Druženje puno mašte, interkulturalnosti  i čarolije subotom prijepodne.

• Sviranje gitare, bubnjeva ili klavijatura ispunit će Vaš dom glazbom i radošću.

 

Studio Žerjav – savršen izbor za cijelu obitelj!

Obratite nam se s povjerenjem. 

098 613 620 / 040 328 094 /studio.zerjav@gmail.com / www.studio-zerjav.hr

 

 

Izvor: 3150