Kultura i prosvjeta 28.11.2013. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 11:49.

ZAGREB: Luka Vlahek predsjednik međimurskih studenata

Novi predsjednik Udruge studenata Međimurja je Luka Vlahek, odlučili su članovi na godišnjoj skupštini koja je održana 15. studenoga u prostorijama Zavičajnog društva Međimurje, u Zagrebu. Okupljene studente pozdravili su Franjo Šoltić, predsjednik Izvršnog odbora Društva, Slavko Borac iz Ureda gradonačelnika Zagreba za obrazovanje, kulturu i sport i Danijel Režek, počasni predsjednik Društva.
Nazočnima se obratio dosadašnji predsjednik Udruge Deni Oreški koji je izvijestio o radu Udruge tijekom protekle godine.
Zahvalio je svima koji su pomogli u radu Udruge, a posebno donatorima. U protekloj akademskoj godini organizirali su nekoliko hodočašća, mimohoda, međimurskih fešti i projekata poput Tko smo? Što smo? Odakle smo? i Kam na faks? Nakon službenog izvještaja, odabrano je novo vodstvo te su predstavljeni plan i program Udruge za novu akademsku godinu. Osim novog predsjednika, izabrani su i novo Predsjedništvo, Nadzorni odbor te tajnik. Tijekom skupštine studenti su se mogli učlaniti ili produžiti članstvo. Udruga trenutno broji oko 500 članova, a svi studenti koji još nisu učlanjeni pozivaju se da im se pridruže. (e.g.)
Snimila
Elena Govedić

Izvor: 3057