Najavljujemo 24.08.2018. 13:01. Zadnja izmjena: 24.08.2018. 13:10.

Aquapark otvoren do 9. rujna

Mislite da je ljetu kraj? Dođite u Aquapark i uvjerite se u suprotno

Iako ljetne temperature više ne dostižu svoj maksimum, to ne znači da je i ljetnim radostima došao kraj. Baš suprotno, ove biste dane trebali provesti bezbrižno i opušteno, uz zdrave zalogaje i napitke Svijeta zdravih užitaka.

Možda ste ovog ljeta zaobišli put prema Jadranu ili je vaš ljetni godišnji odmor odavno završio pa se s nostalgijom prisjećate ljetnih avantura i vječnih uspomena. Međutim, iako se nalazite na kontinentu, ljeto je još uvijek tu i bila bi šteta ne iskoristiti ga do kraja.

Aquapark otvoren do 9. rujna

Ljeto nas još uvijek mazi svojim vrućim danima i ugodnim večerima, stoga požurite u Aquapark LifeClass Termi Sveti Martin. Na žalost, preostalo je još malo vremena, jer vrata Aquaparka zatvaraju se 9. rujna.

Svakodnevni animacijski programi mališanima će razvući još veći osmijeh od tobogana, a odrasli će uživati u jutarnjem aerobiku u bazenu na otvorenome. Ne brinite oko ručka, jer u ponudi su i ulaznice s kojima sasvim besplatno sjedate u restoran uz bazen i družite se uz zdrave zalogaje s najmilijima. Opustite se uz blažene masaže ispod baldahina ili jednostavno uživajte na ležaljci, upijajući toplinu za nadolazeće, hladnije dane. Počastite se koktelom ili zdravim smoothiejem i prepustite se čarima ljeta.

Obiteljski popusti

Mališani su već počeli odbrojavati posljednje dane ljetnih praznika. Zašto ih ne biste poveli na još jedan kupanac prije početka silnih školskih obaveza? Radnim danom iskoristite 2+2 obiteljsku ulaznicu. Za kupnju 2 cjelodnevne ulaznice za odrasle, 2 dječje ulaznice potpuno su besplatne. Tijekom vikenda i blagdana iskoristite 2+1 obiteljsku ulaznicu, a za svako sljedeće dijete starije od 6 godina ostvarite popust od čak 50% na standardnu dječju ulaznicu.

Ne dopustite da vam se ljeto svede na 14 dana (ili čak i manje) godišnjeg odmora. Kvalitetan odmor i opuštanje nisu rezervirani samo za jug Lijepe naše, već su vam bliže nego što biste na prvu pomislili – u Svetom Martinu. Pozdravite ljeto kako spada i uživajte u Aquaparku LifeClass Termi Sveti Martin.

Više informacija potražite na službenom Facebook ili Instagram profilu LifeClass Termi Sveti Martin ili pozivom na broj 040/ 371 113.

Izvor: Scribo PR