Veliki odmor 20.01.2017. 19:15. Zadnja izmjena: 20.01.2017. 19:55.

Dobre vibracije

Graditeljska škola Čakovec, 4.c: Glavni školski kreativci

Na kreativce i dobre zabavljače naići ćete otvorite li vrata 4. c razreda Graditeljske škole Čakovec. Razred je malen, samo ih je 19, a učenici u njemu podijeljeni su u dva smjera- dizajn keramike i dizajn unutarnje arhitekture. Za sebe kažu da su kreativci Graditeljske škole. Dizajneri keramike rade predmete poput vaza, ali imaju i mnoge vlastite inovativne ideje, dok dizajneri unutarnje arhitekture uređuju prostore koje opremaju unikatnim namještajem. Tlocrt po tlocrt, skicu po skicu, budući dizajneri trude se napraviti nešto novo, uzbudljivo, do sada neviđeno i svatko od njih je svojim umjetničkim izražajem specifičan.

Neki radovi učenika 4.c razreda krase prostorije i hodnike škole na što su izrazito ponosni, a polako izrađuju i svoje maturalne radove za koje se nadaju da će biti pozitivno ocijenjeni. Profesori Graditeljske škole s kojima se cekači dobro slažu vodili su ih na brojne izložbe u Čakovcu, a putovali su i izvan Međimurja i Hrvatske te posjetili Beč i Veneciju. Dio razreda bio je na maturalcu. Upoznali su jadransku obalu uživajući na Hvaru, na Korčuli i u Dubrovniku gdje su se dobro zabavili i još bolje međusobno upoznali. Kroz godine srednjoškolskog obrazovanja vodi ih razrednik Petar Križnar s kojim uvijek na satu razredne nastave ulaze u zanimljive rasprave, a ovih dana glavna je tema u što ili koga će biti obučeni za maturantske dane.

S jedne strane vesele se zadnjim danima u srednjoj školi, no s druge strane žale jer se više neće svakodnevno viđati. Oni su: Lana Jadan, Gabriela Radek, Jelena Vincetić, Matej Veriga, Daria Ferenc, Klaudia Hozjan, Helena Frančić, Stela Levačić Bel, Florijana Mustak, Jelena Novak, Ena Petković, Saša Petričević, Kaja Resman, Dajana Sabol, Eni Šamarija, Iva Štrukelj, Augustin Tilošanec, Marija Zadravec i Viktorija Zlatar.

TOP PET DOMAĆIH

1.Đurđevdan - Bijelo Dugme

2.Supermen - Hladno Pivo

3.Perspektiva - S.A.R.S

4.Lipe cvatu - Bijelo Dugme

5.Moje zlato - Petar Grašo

TOP PET STRANIH

1.Send my love - Adele

2.Cheerleader - OMI

3.Don"t be so shy - Imany

4.Feel - Mahmut Orhan

5.Stairway to Heaven - Led Zeppelin