Život udruga 23.08.2016. 07:58. Zadnja izmjena: 23.08.2016. 09:29.

Klub mladih “Pustakovčan”

Igre mladih u Donjem Pustakovcu u subotu, 27. kolovoza

Povodom Međunarodnog dana mladih Klub mladih “Pustakovčan” po šesti put organizira IGRE MLADIH koje će se održati u subotu, 27. kolovoza na sportskim terenima u Donjem Pustakovcu s početkom u 15 sati. Pozvane su sve formalne i neformalne organizacije mladih koje djeluju na području Međimurske županije, ali i šire. Također na igrama mogu sudjelovati i ekipe sastavljene od mladih koji nisu ni u jednoj udruzi.

Cilj ovog događaja je okupiti sve aktivne udruge mladih iz Međimurja te kroz igre i druženje postići veću suradnju među mladima te promoviranje mladih u društvu. Za sudjelovanje u igrama potrebna je ekipa od 5 članova, a kotizacija je besplatna. Prijave se vrše na licu mjesta, prije početka samih Igara. Svi članovi ekipe imaju BESPLATNO jedno piće dobrodošlice i jedno jelo.

 

Održat će se natjecanje u sljedećim igrama:

  • Međimurska alka
  • Transport i guljenje krumpira
  • Put oko svijeta
  • Stolni pivomet
  • Štafeta (sudjeluje svih 5 članova ekipe)

*organizator zadržava pravo promijeniti ili dodati neke igre kako bi natjecanje učinio još zanimljivijim

Od kad se spusti mrak, pa sve do jutarnjih sati za feštu su zaduženi dečki iz Grupe Meteori. Događanje pratite na facebook stranici, kroz par dana očekuju vas još poneki detalji i podrobnije o igrama. Ovogodišnje Igre mladih održat će se pod pokroviteljstvom Međimurske županije.