Život udruga 17.12.2016. 09:15.

Franjevački trg, Čakovec

Mačja božićna priča Udruge za zaštitu mačaka Sklonište dobrote 17. prosinca

U sklopu adventa koji se održava u Čakovcu, volonteri Udruge za zaštitu mačaka Sklonište dobrote vas pozivaju da im se u subotu pridružite na Franjevačkom trgu u Čakovcu i budete dio Mačje božićne priče jer su i ove godine pripremili nešto posebno za vas: moći ćete prigricnuti fine božićne kolačiće uz kuhano vino ili kakao za one koji ne konzumiraju alkohol.

Osim toga, možete nabaviti i predivne mačje kalendare u čak tri različite veličine (džepni, stolni i zidni 12 - lisni), odlične platnene torbe i pamučne majice koje je ilustrirala Jelena Brezovec, homemade krevetiće za mace ili manje pse te mnogo drugih stvarčica – a sve u zamjenu za donaciju za ničije šapice!

Osim torbi i majica ovaj put u ponudi volonteri imaju i keramičke šalice. Uz kupnju šalica vino / kakao dobivate gratis!

U 11 sati otvara se KOLO SREĆE na kojem ćete u zamjenu za donaciju od 20 kn zavrtjeti kolo sreće i osvojiti neku od vrijednih nagrada (ulaznice za Terme Sv. Martin, bonove za kozmetičke i frizerske salone, butelje vrlo kvalitetnih vina domaćih vinara, poklon bonove za saunu, teretanu, već spomenute kalendare, krevetiće i torbe te mnoge druge nagrade). Ne zaboravite – svaka tombola je dobitna, a 20 kn ide u dobrotvorne svrhe!

Ukoliko se odlučite iskušati u sreći 2 puta - to će biti moguće za 30 kn! Dakle - 1 igra 20 kn, 2 igre 30 kn!
Osim kolačića, vina, kakaa, kola sreće - htjeli su ove godine nešto pokloniti i gradskim macama - dom, barem onaj koji će ih zaštiti od hladnoće. 

U 10 sati ujutro kreće izrada zimskih kućica za mace od stiropora. Svi ste pozvani da se pridružite i budete dio kotačića dobrote.

Dođite 17. prosinca na Franjevački trg i budite dio Mačje božićne priče, zabavite se, družite, razveselite svoje najmlađe, odaberite nešto sa štanda Udruge Sklonište dobrote te ujedno učinite dobro djelo i pomozite macama.

Izvor: Sklonište dobrote