Nogomet 24.04.2018. 23:09. Zadnja izmjena: 24.04.2018. 23:13.

3. HNL-ISTOK

22. kolo: Pobjeda Međimurja pogotkom Munivrane, nova utakmica već danas, 25. travnja

MEĐIMURJE    1

BEDEM           0

Čakovec - stadion Mladosti. Gledatelja: 100. Sudac: Ante Bundović (Bjelovar). Strijelac: Munivrana (20).

Međimurje: Galoši, Munivrana, Brcković, Antonović, Pajić, Režić, Patafta, Marcijuš, Tkalčić, Škvorc (86. Rališ), Šimunić. Trener Matija Kristić

Važna i zaslužena pobjeda domaćih, tim značajnija jer su igrali u oslabljenom sastavu u kojem je bilo i nekoliko ozlijeđenih igrača (nedostajali Ptiček, Sabol, Malenović, Šarić - Brcković, Munivrana i Patafta igrali ozlijeđeni). Šteta da već u prvih 45 minuta nisu ostvarili osjetniju rezultatsku prednost, bilo je za to nekoliko prilika. Već u 36. sekundi nakon dobre kombinacije navalnog reda Škvorc je glavom pucao kraj gola. U 20. minuti nakon odlične akcije Marcijuša i Škvorca koji je pogodio stativu dobro se snašao Munivrana i odbijenu loptu pospremio u mrežu. U 25. minuti nakon udarca iz kuta Škvorc je ponovo, ovaj put udarcem glavom, pogodio prečku, a u 34. minuti iz povoljne pozicije stativu. Prije toga u 31. minuti povoljnu priliku za goste nije iskoristio Sambol, pucao je kraj gola.

U drugom dijelu susreta više inicijative gostiju. Nakon što Munivrana u 56., Tkalčić u 59. minuti nisu bili preciozni, u 65. minuti gostima je zbog zaleđa poništen pogodak. U 85. minuti dva je put bio u prilici povećati vodstvo domaćih Škvorc. Priliku poravnati ishod imao je i u sudačkoj nadoknadi Sambol, i ovaj je put siguran bio Galoši, za veliko i opravdano veselje domaćih na i van terena.

  • Tijekom tjedna Čakovčane čekaju dva teška susreta. U srijedu gostovanje u  Pleternici kod Slavije, a u subotu u Čakovcu (SRC Mladosti, 17 sati) s Mladosti iz Ždralova. Valjda ovaj put neće s tribina od onih koji na to imaju najmanje pravo biti nepotrebnih dobacivanja igračima i stručnom stožeru koji u sadašnjoj situaciji (ozljede i kartoni) daju maksimum, igraju s mnogo borbenosti i htijenja.

Ostali rezultati 22. kola: Marsonia - BSK 0:1, Slavonija - Slavija 0:2, Oriolik - Mladost 2:1, Bjelovar - Vukovar 1991 0:1, Koprivnica - Varteks 2:2, Croatia Đakovo - Belišće 2:1, Čepin - Osijek 0:1.

PAROVI 23. KOLA (srijeda, 25.4., 17 h): Čepin - Marsonia, Osijek - Croatia Đakovo, Belišće - Koprivnica, Varteks - Bjelovar, Vukovar 1991 - Oriolik, Mladost (Ž) - Slavonija, Slavija - Međimurje, Bedem - BSK.

PAROVI 24. KOLA (subota/nedjelja, 28./29.4., 17 h): Marsonia - Bedem, BSK - Slavija, Međimurje - Mladost (Ž), Slavonija - Vukovar 1991, Oriolik - Varteks, Bjelovar - Belišće, Koprivnica - Osijek, Croatia Đakovo - Čepin.