Nogomet 09.01.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 25.02.2016. 12:51.

32. MALONOGOMETNO PRVENSTVO MEĐIMURJA - 2014.

Mip Weyland, Lepoglava i Auto otpad Grandy pobjednici

 

Mip Weyland  u seniorskoj, Lepoglava u veteranskoj te Auto otpad Grandy u pionirskoj pobjednici su 32. malonogometnog prvenstva Međimurja 2014. U pionirskoj konkurenciji uvjerljivo najbolja bila je momčad Auto otpada Grandy iz Strelca (Neven Hlišć, Daniel Štefulj, Niko Havelka, Emanuel Črnko, Emanuel Pintarić, David Jurak, Jurica Antonović, Stiven Sabol, Dominik Blažeković i Benjamin Ikanović voditelj momčadi Dražen Hlišć) koja je u finalnoj utakmici pobijedila ŠN Sveti Martin rezultatom od 4:0. U utakmici za 3. mjesto ŠN Sveti Juraj na Bregu pobijedio je visokim rezultatom od 7:1 Sokol iz Vratišinca. Za najboljeg igrača turnira bio je proglašen  Daniel Štefulj, za najboljeg vratara Neven Hlišć dok je najbolji strijelac sa 16. postignutih zgoditaka bio David Jurak. Svi oni su iz pobjedničke ekipe. 

 

Kod veterana momčad Lepoglave (Zvonimir Brlenić, Alojz Geček, Dejan Kušter, Zdravko Ferketin, Josip Dubovečak, Ivan Jug, Darko Gladović, Vladimir Druško, Željko Geček i Robert Huten voditelj momčadi Ivan Jug) je u finalu pobijedila  Kerman iz Nedelišća 3:1. U utakmici za 3. mjesto NK Budućnost iz Podbresta je nakon izvođenja sedmerca bila bolja od Pajdaša iz Lopatinca 4:3 dok je utakmica u regularnom dijelu završila 1:1. Za najboljeg igrača proglašen je Robert Huten, za najboljeg vratara Zvonimir Brlenić igrači Lepoglave dok je najbolji strijelac sa 7 postignuta pogotka bio Dejan Horvat igrač Kermeka.

 

U seniorskjom finalu sastale su se ekipe Auto otpad Grandy i Mip Weylanda iz Pušćina. Nakon 30 minuta igre bilo je 1:1, a momčad Mip Weylanda iz Pušćina bolje je izvodila sedmerce i osvojila zasluženo naslov. Opet je blistao vratar Mip Weylanda Ivan Đurkin. Obranio je Petru Saboliću sedmerac, a Igor Šoštarić je zabio za pobjedu. Za pobjednike turnira MIP Weyland nastupili su; Ivan Đurkin, Samir Krasnići, Stevica Žganec, Zoran Šardi, Luka Bobičanec, Karlo Šoltić, Igor Šoštarić, Petar Horvat, Marko Sobočan i Nenad Radiković voditelj momčadi Stanislav Tot. U ovoj kategoriji 3. mjesto osvojila je ekipa CB Baza-Insula. U seniorskoj konkurenciji za najboljeg igrača proglašen je Samir Krasnići za najboljeg vratara Ivan Đurkin igrači pobjedničke ekipe dok je najbolji strijelac bio Ivan Antolek CB Baz-Insula sa  9 pogodaka.

 

Na kraju turnira novčane nagrade i pehare predali su tajnik MNS-a Darko Jambrović i predsjednik MNS-a Mato Kljajić. Tokom turnira koji je odigran u Prelogu i Nedelišću odigrano je kroz sve tri kategorije 84 utakmica organizacija je bila besprijekorna šteta što je mrlju na turnir bacio veliki sudački previd u polufinalu na štetu Aso Ponos iz Krapine koji su revoltirani zbog tog propusta nisu željeli igrati utakmicu za 3. mjesto.

 

Fotogaleriju pogledajte OVDJE

Izvor: 3115