Nogomet 30.10.2018. 08:49. Zadnja izmjena: 30.10.2018. 08:52.

10. kolo

DRUGA NOGOMETNA LIGA Nastavljen crni niz Međimurja

MEĐIMURJE 0

VARAŽDIN 2

Čakovec – SRC Mladosti. Gledatelja: 1200. Sudac. Dino Papac (Šibenik). Strijelci: 0:1 Čelić (74), 0:2 Jertec (83 – 11 m).

Međimurje: Nemec, Brcković, Pajić, Režić, Pusić, Hranilović, Zanjko, Trojak (76. Malenović), Marcijuš (60. Munivrana), Marić, Karamarković. Trener. Matija Kristić.

Čakovčani nastavljaju s lošim igrama i dalje nižu poraze. Po četvrti su put zaredom poraženi, ovaj puta pred domaćom publikom bolji je bio susjedni Varaždin. Istina, igrali su u nekompletnom sastavu i s ozlijeđenim Munivranom koji je ušao u igru u drugom poluvremenu. Međutim, sve to ih ne opravdava, mogli su i morali bolje proći. U prvih 45 minuta nije bilo pogodaka, igralo se je oprezno, između dva šesnaesterca, no i u tom periodu su gosti bili nešto opasniji. Već u 3. minuti nakon greške domaće obrane Čelić nije iskoristio priliku, a isti igrač nije bio precizan ni u 31. minuti, kada je vratar Nemec dobro reagirao i loptu izbacio u korner. Kod domaćih bilježimo 13. minutu kada je Režić dobro pucao, a netko iz gostujuće obrane u zadnji čas loptu izbacio u korner i 36. minutu kada dobru akciju loše završava Marcijuš.

U 61. minuti spašavao je Nemec koji se tom priliko ozlijedio, ali ipak do kraja ostao na golu. Nakon toga, u 63.minuti, najbolja prilika domaćih koju nije iskoristio Kramarković, čiji je udarac zaustavio Mrmić. A onda su gosti po malo zahvaljujući nespretnosti domaćih došli u vodstvo. Domaći su imali slobodan udarac u dobroj poziciji, traljavo su ga izveli, a Sačer je to iskoristio i u kontri pretrčao gotovo cijeli teren. Režić je nepotrebno izbacio loptu u korner nakon kojeg su gosti postigli vodeći pogodak. Pobjedu gostiju potvrdio je iskusni Jertec, koji je bio precizan iz kaznenog udaraca, kojeg je skrivio tragičar Režić. Do kraja susreta rezultat se nije mijenjao, gosti su se opravdano veselili važnoj pobjedi i bodovima. Pred gostovanje u Zagrebu kod Dinama II,  pogled na tablicu nije nimalo ugodan.

 

Ostali rezultati: Solin – Osijek 0:1, Zadar – Dinamo II 1:3, Hrvatski dragovoljac – Kustošija 0:1, Šibenik – Hajduk II 2:1, Sesvete – Dugopolje 1:0, BSK – Lučko 1:0

PAROVI 11. KOLA: Lučko – Solin, Dugopolje – BSK, Hajduk II – Sesvete, Kustošija – Šibenik, Varaždin – Hrvatski dragovoljac, Osijek - Zadar, subota (14:00 sati) Dinamo II – Međimurje.