Nogomet 30.03.2016. 13:22. Zadnja izmjena: 30.03.2016. 13:30.

Treća nogometna liga - istok

Igrači NK Međimurja pobjedili Oriolik, Šafarić već šest utakmica nije primio pogodak

ČAKOVEC – Stadion Mladosti. Gledatelja: 200. Sudac: Filip Hirš (Varaždin) 5,5. Pomoćnici: Šprem i Plantak. Strijelci: 1:0 Šimek (36), 2:0 n. Šafarić (67).


MEĐIMURJE: D. Šafarić, Šimunić, Kristić, Režić, Branilović, Petrović, N. Šafarić, Vuk, (87. Marcijuš), Šimek, Golik (90. Mesarić), Ujaki (74. Pintarić). Trener: Mario Kovačević.


Čakovčani nastavljaju s uspješnim igrama i pobjedama. Vratar Šafarić i dalje, već šest utakmica nije primio pogodak, igrači Oriolika nisu ga ugrozili, točnije nisu tijekom cijele utakmice uputili ni jedan udarac u okvir domaćeg gola. Već u 2. minuti Petrović je bio u prilici postići pogodak, lopta mu je „pobjegla“ i prilika je propala. U 16. minuti Nikola Šafarić je dobro izveo slobodan udarac, dodao Goliku koji nije iskoristio povoljnu poziciju, pucao je preko gola.

Već do tada, a kasnije i do kraja poluvremena gosti su igrali previše oštro, stalno su prigovarali i nepotrebno protestirali, a slabi sudac Hirš sve je to tolerirao. U 36. minuti vodeći pogodak domaćih. Nakon dobre akcije Karlo Šimek je postigao euro pogodak, s 25 metara neobranjivo je pogodio desni gornji kut vratara Hercega, lopta se je od prečke odbila u mrežu. Iza toga, u 40. minuti, Ujlaki je također bio u prilici, vratar Herceg loptu je odbio u korner.

U drugih 45 minuta domaći su i dalje kontrolirali igru i rezultat, igra se je malo primirila nije više bilo toliko grubosti i prekršaja. U 67.minuti Nikola Šafarić je, ako je bilo dileme oko pobjednika, istu riješio efektnim pogotkom. Odlično je izveo slobodan udarac s 18 metara i kako to on zna postigao neobranjivi pogodak. Gol za nova 3 važna boda i apsolutno zasluženu pobjedu.

Danas, 30. ožujka Čakovčane „čeka“ susret ¼ Kupa MNS-a - u 16 sati domaćini su Poletu Pribislavec na SRC-u Mladost, a u petak ili nedjelju na rasporedu je prvenstveno gostovanje u Koprivnici s tamošnjim istoimenim sastavom. Evo i facebook događaja ovdje.