Nogomet 08.08.2016. 13:11. Zadnja izmjena: 08.08.2016. 13:23.

Hrvatski nogometni savez

Izvršen ždrijeb pretkola Kupa HNS-a, NK Međimurec gostuje u Samoboru

U Hrvatskom nogometnom savezu izvršen je ždrijeb pretkola Kupa HNS-a, igra se jedna utakmica 24. kolovoza s početkom u 16 sati. Međimurski nogometni savez ima dva predstavnika: Međimurje (Čakovec) i Međimurec (Dunjkovec/Pretetinec).

Prema izvršenom ždrijebu više je sportske sreće imalo Međimurje koje je na stadionu SRC-a NK-a Mladost domaćin momčadi Karlovca 1919, dok Međimurec u isto vrijeme gostuje u Samoboru kod tamošnjeg istoimenog trećeligaša.

Zadovoljni smo ždrijebom, dobili smo protivnika kojeg izuzetno cijenimo, ali kojeg našom prepoznatljivom igrom možemo pobijediti i osigurati plasman među 32 najbolja Hrvatska kluba i za protivnika, nadam se, u Čakovcu dobiti nekog jakog prvoligaša. Očekujem da ćemo nastupiti u najboljem, kompletnom sastavu, također i da ćemo imati odgovarajuću podrška s tribina, rekao nam je trener Čakovčana Mario Kovačević.

Očekivali smo bolji ishod ždrijeba, dobili smo međutim teškog protivnika. Obzirom da nam je nastup u pretkolu Kupa jedan od najvećih klupskih uspjeha pokušat ćemo sve da dobrom igrom i zalaganjem osiguramo daljnji nastup. Biti će teško, valja pokušati sve postići još veći uspjeh. U Samoboru očekujem o i podršku naših vjernih gledatelja, domaći su favoriti, favoriti, posebno u Kupu uvijek ne pobjeđuju, rekao nam je mladi predsjednik NK-a Međimurec Mišel Ganzer.