Nogomet 27.06.2016. 13:31. Zadnja izmjena: 27.06.2016. 13:34.

Malonogometni turnir

LPT pobjednik turnira "Med firmama"

Tradicionalno, po četvrti puta, minule subote u Prelogu je održan četvrti malonogometni turnir „Med firmama“ kojem kvaliteta iz godine u godinu raste. Na turniru je nastupalo 18 ekipa: Bernarda d.o.o., Hilding Anders d.o.o, Eurobeton d.d. Euroklima d.o.o., Dulex d.o.o., Međimurka BS d.o.o., KTC Prelog d.o.o., LPT d.o.o., Međimurske vode d.o.o., Novi Feromont d.o.o., O.M.T. d.o.o., DG Commerce - DG Sport, PIB - extra d.o.o., WDF Studena d.o.o., Metal Dekor d.o.o., HAC -ONC d.o.o., ACG Lukaps d.o.o., TMT d.o.o. dok su pravo nastupa imali su samo igrači koju su djelatnici tvrtke koja se natječe.

Tako je ove godine barem desetak ekipa bilo izjednačeno; da je pobjedu odnijela bilo koja od njih, to ne bi bilo iznenađenje. Sve utakmice su odigrane u fair-play i veselom ozračju. Nakon odigranih susreta po skupinama, odigrale su se četiri četvrtfinalne utakmice. U prvom polufinalnom dvoboju susrele su se ekipe TMT d.o.o i Međimurke BS d.o.o koja je o pobijedila 0:2.

U drugom dvoboju slavila je ekipa LPT d.o.o rezultatom 2:1 protiv ekipe WDF Studena d.o.o.. U utakmici za treće mjesto slavila je ekipa TMT d.o.o rezultatom 2:0. Finalna utakmica pružila je odličan nogomet usprkos već umornim igračima. Nakon početnog vodstva ekipe Međimurke BS ekipa LPT d.o.o. uspjela je u zadnjim minutama izjednačiti i na koncu na penale pobijediti.