Nogomet 17.08.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

MEĐIMURSKI KLUBOVI UOČI POČETKA PRVENSTVA MEĐUŽUPANIJSKE LIGE ČAKOVEC-VARAŽDIN

Klubovi ulaze u prvenstvo uglavnom spremni

U subotu/nedjelju započinje prvenstvo Međužupanijske lige Čakovec-Varaždin. Međimurski klubovi više-manje spremno ulaze u prvenstvene okršaje. 


*NK NEDELIŠĆE prošlogodišnji prvak lige Nedelišće u prvenstvo ulazi s nekoliko novih igrača; Čižmešija, Poljanec, Horvat, Filipović, Branilović pod vodstvom trenera Goran Međumurca ponovno s ciljem da osvoji naslov prvaka lige. Da je ekipa potpuno spremna potvrđuje generalka odigrana u Macincu gdje je pobijeđen golom Vizingera Centrometal. U subotu ugošćuju Graničar iz Kotoribe.


*NK PUŠĆINE u prvenstvo ulaze bez prošlogodišnjeg njihovog najboljeg strijelca Ribića dok su klubu pristupili Ignjić i Vrbanec iz nižih lige i koji se moraju potvrditi. Prema riječima trenera Cara najveći im je peh teža ozljeda Korena koji se ozlijedio na turniru u Nedelišću i koji će umnogome nedostajati ekipi kojoj je plan biti u sredini prvenstvene ljestvice.


*NK POLET SVETI MARTIN NA MURI u prvenstvo ulazi s pomlađenom ekipom s trenerom Tinom Špilakom dok su mu pristigli Novak, Goričanec, Jurović a otišli su Fodor, Paler, Sobočan, Smodiš, Kristel, Kosi, Karlovčec.

 

*NK MLADOST KOMET PRELOG u odnosu na prošlu sezonu ostao je bez Cabana, Murkovića, Đureca dok su im pristigli Vedran Novak i Dino Škiljo oba (iz NK Budućnost Podbrest, Renato Barić i Damir Horvat oba (iz NK Mladost Palinovec), Denis Vuković (iz NK Radnički Hrženica), Evis Sabol (iz NK Podravina Ludbreg), Deni Majorčik (iz NK Otok) a ekipu i dalje vodi trener Tomica Šestan. U prvome kolu gostuju u Slakovcu kod Slobode 

 

*NK NAPRIJED CIRKOVLJAN odradio je pripreme pod vodstvom trenera Dušana Podgorelca dok se od aktivnog igranja oprostio vratar Čonkaš. U klub su došli Fodor, Kočiš, Smrk i Vlah a da je ekipa dobro pripremljena potvrđuje pobjeda protiv Mladosti Kometa u generalki pred prvenstvo. U nedjelju ugošćuju Polet iz Svetog Martina na Muri. 

Izvor: 3147