Nogomet 04.02.2016. 13:11. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:29.

Dobri rezultati

Mladi Čakovčani na nogometnom turniru u Rijeci osvojili treće mjesto

Već smo nekoliko puta pisali o dobroj suradnji Nogometne škole Međimurje/Čakovec i Nogometnog kluba Rijeka i najavljivali potpisivanje ugovora o suradnji. Jedan od prvih i konkretnih pokazatelja takve suradnje je sudjelovanje mladih Čakovčana u Rijeci na tradicionalnom sada već jubilarnom 45.memorijalnom međunarodnom turniru „Petar Radaković“. Koji se od održava u spomen na veliku klupsku legendu Petra Radakovića, a na kojem su do sada sudjelovali mnogi poznati europski i hrvatski klubovi,a nastupali također mnogi sada poznati igrači i reprezentativci iz tih klubova.
Igralo se je na novom stadionu Rijeke u Rujevici u konkurenciji mladih rođenih 2001./U-15/, a uz domaćina i mlade NŠ Međimurje/Čakovec igrali su još mladi NK Zagreba i slovenskog prvoligaša NK Domžala. U tako jakoj konkurenciji mladi Čakovčani osvajanjem 3.mjesta postigli su dobar i zadovoljavajući rezultat i napustili Rijeku puni pozitivnih dojmova, ponosni što će sada i oni uz poznate klubove biti upisani u klupski bilten kao sudionici jednog od naših najpoznatijih turnira mladih. Prezentirali su dobar nogomet i dokazali da se mogu nositi s jakim protivnicima iz poznatih hrvatskih i slovenskih sredina. A bio im je to nakon kratkih dvoranskih priprema prvi izlazak na otvorene terena što je u odnosu na ostale sudionike bio mali hendikep.

Za mlade NŠ Međimurje/Čakovec pod vodstvom voditelja Škole Hrvoja Goričanca, trenera Maria Šarića i fizioterapeuta Bože Juračića igrali su: Edvin Bratuša, Leon Bujan, Tim Čmrlec, Sebastijan Drvoderić, Ivan Gašparić, Marin Golubić, Lovro Hranilović, Patrik Kirić, Leon Meglić, Luka Mezga, Nikša Novak, Filip Patafta, Josip Pintar, Matija Pintar, Leon Rališ, Jan Šimunić, Mateo Šupljika i Luka Bacinger.