Nogomet 08.08.2018. 12:42. Zadnja izmjena: 08.08.2018. 12:43.

Briljirali na proljeće

Mura iz Hlapičine, najugodnije iznenađenje prvenstva

U 2. međimurskoj ligi skupine B najugodnije iznenađenje prvenstva, posebno proljetnog dijela, bili su nogometaši Mure iz Hlapičine. Oni su se odličnim rezultatima uključili u borbu za prvo mjesto te su do posljednjeg kola bili kandidati za naslov. Unatoč tome što su osvojili isti broj bodova kao i prvak Bratstvo u međusobnim susretima ekipa iz Jurovca bila je bolja i osvojila je naslov prvaka lige.

Nisu previše tugovali već su sportski čestitali Bratstvu dok će oni, najavljuju, još odlučnije krenuti u borbu za naslov prvaka. Ekipu je vodio odlični trener Ivan Zobec, a kroz prvenstvo boje kluba branili su igrači (Dragutin Jurović - dopredsjednik, Ivan Zobec - trener, Ivan Rožman, Tin Haček, Saša Varga, Hrvoje Lajtman, Roko Čurin, Valentin Bogdan, Marko Jurović, Patrik Vršić, Ivica Telebuh, Dragutin Stojko - predsjednik, Matija Stojko - član UO-a.

Klub je više nego odlično organiziran zahvaljujući prije svega upravi kluba na čijem je čelu Dragutin Stojko, Dragutin Jurović - dopredsjednik, Filip Sobočan - blagajnik, Dražen Oletić - tajnik, Marko Vinko, Matija Kovačić, Nikola Sobočan, Denis Žalar. Za vrlo dobar plasman u minulom prvenstvu klub je igrače počastio dvodnevnim izletom na Murter.