Nogomet 16.07.2016. 09:25. Zadnja izmjena: 16.07.2016. 09:52.

U organizaciji NK-a Dubrava iz Sivice

NK Budućnost iz Miklavca pobjednik općinskog turnira

U organizaciji NK-a Dubrava te općine Podturen odigran je općinski turnir na kojem su nastupile ekipe NK-a Podturen, NK-a Budućnost Miklavec, NK-a Graničar Novakovec i NK-a Dubrava Sivica.

U subotu su postignuti sljedeći rezultati: NK Budućnost/M-NK Podturen 1:0, NK Graničar - NK Dubrava 1:0. Drugog dana turnira u utakmici za 3. mjesto Podturen je pobijedio Dubravu 4:0 dok je finalni susret Graničara i Budućnosti završio bez pobjednika 1:1.

Kod izvođenja jedanaesteraca bolji su bili nogometaši Budućnosti te su ostvarili pobjedu. Nogometaši Graničara koji su ekipu okupili od bivših igrača veterana odlično su odigrali turnir i u finalu su bili bliži pobjedi te su nagrađeni velikim aplauzom.

Drugoplasirana ekipa - NK Graničar Novakovec

Na kraju turnira načelnik općine Podturen Josip Lepen i predsjednik domaćina Damir Kerovec predali su pehare i nagrade pojedincima.

Za najboljeg igrača izabran je Dominik Drvoderić, najbolji strijelac bio je Tomica Blažon (oba Graničar) dok je za najboljeg vratara izabran Kristijan Magdalenić (NK Budućnost/M). Organizacija turnira bila je odlična.