Nogomet 16.07.2016. 18:40.

Međužupanijska liga Čakovec - Varaždin

NK Međimurec iz Dunjkovca / Pretetinca sezonu završio na 6. mjestu, u klubu uglavnom zadovoljni

U Nogometnom klubu Međimurec (Dunjkovec / Pretetinec) uglavnom su zadovoljni učinkom u protekloj prvenstvenoj sezoni Međužupanijske lige Čakovec – Varaždin.

Osvojili smo na kraju prvenstva 6. mjesto, to nam je bila prva sezona igranja u višem rangu natjecanja kao što je Međužupanijska liga. Mogli smo i bolje, nismo osvojili neke planirane bodove, posebno kao domaćini, tek u finišu prvenstva zaigrali smo prema očekivanju, rekao je mladi, ambiciozni predsjednik kluba Mišel Ganzer.

Najveći uspjeh ipak smo postigli u Kupu MNS-a gdje smo bili finalisti i kao takvi se plasirali u pretkolo završnice Kupa HNS-a. To je i jedan od najvećih uspjeha i dostignuća kluba, nadamo se da možemo uz dobar ždrijeb ući i u završnicu hrvatskog kupa - među 32 najbolje hrvatske ekipe.

To je jedan od daljnjih planova, koji su drugi planovi u novoj sezoni?

Svi su realnI i i dobro planirani i ostvarivi. S pripremama za novu prvenstvenu sezonu počeli smo 9.srpnja pod vodstvom novog trenera Rade Mlakara, imamo i 6-7 novih igrača, o imenima nakon što ih registriramo, otišli su u međuvremenu iz kluba vratar Prekupec, Bestijanić i Japanac Kai Tomoki.

Dogovaramo pripremne utakmice, pri kraju smo s organizacijom tradicionalnog međunarodnog turnira mladih „Međimurec 2016.“, mi u upravi se trudimo igračima omogućiti što bolje uvjete rada. Sve to da u novoj sezoni budemo plasirani u vrhu tablice, za što već sada imamo sve organizacijske, financijske i, što je najvažnije, igračke uvjete, završio je Ganzer.