Nogomet 10.08.2016. 10:54. Zadnja izmjena: 10.08.2016. 11:04.

Rezultatom 2:1

NK Međimurje pobijedio NK Mladost Ždralovi u prijateljskoj nogometnoj utakmici

ČAKOVEC – SRC Mladost. Gledatelja: 100. Sudac: Matija Horvat (Čakovec). Pomoćnici: Šupljika i Žganec. Strijelci: 1:0 L. Mesarić (29), 2:0 Čorić (63), 2:1 Grgić (72).

MEĐIMURJE: Šafarić, Hranilović, Branilović, Kristić, Golik, L. Mesarić, Šimek, Čorić, Marcijuš, Šimunić, Ivanović (još su igrali: Žvorc, Balent, J. Mesarić. Dežđek, Pintarić, Bošnjak, Pajić, Zrna i Filipović). Trener: Mario Kovačević.

Inicijativu, dobru igru i nekoliko isto tako dobrih prilika za pogodak u prvih 45 minuta Čakovčani su okrunili tek jednim pogotkom. Prvu priliku međutim imali su gosti, nije ju realizirao u 10. minuti Sučić, Šafarić je odlično intervenirao. Iza toga prilike domaćih: Čorića u 19. minuti, L. Mesarića u 21.minuti kada je odlično intervenirao Srbljanović, Marcijuša u 25. minuti kada je promašio prazan gol.

Sve je popravio L. Mesarić u 29. minuti nakon što je Šimek dobro izveo slobodan udarac s lijeve strane, glavom je neobranjivo pogodio gostujuću mrežu. U 42. minuti Sučić je iz povoljne pozicije glavom pucao kraj gola, a u nastavku do 60. minute i dalje dobra igra i inicijativa Čakovčana. U 47. minuti Marcijuš je pogodio stativu, a u 63. minuti efektno i neobranjivo Čorić je s 20-ak metara odličnim udarcem savladao Grebenara, za vodstvo 2:0.

Iza toga do kraja susreta mnogo izmjena u domaćoj momčadi, igrao je uglavnom juniorski sastav što su gosti iskoristili i preko Grgića efektnim udarcem s također 20-ak metara smanjili vodstvo domaćih. Iza toga do kraja susreta bez prilika pa zaslužena pobjeda Čakovčana.

U srijedu Čakovčani na SRC-u Mladost u 18,30 sati igraju s prvakom Međužupanijske lige Čakovec Varaždin, ekipom Nedelišća, a u subotu gostuju u Prelogu kod NK-a Mladost Komet.