Nogomet 08.08.2016. 08:42. Zadnja izmjena: 08.08.2016. 09:05.

Zlatni jubilej

NK Mladost iz Selnice proslavio pedeseti rođendan

Pred velikim brojem sadašnjih i bivših igrača, članova Uprave kluba te gostiju i uzvanika u staroj školi svečanom sjednicom Nogometni klub Mladost iz Selnice obilježio je 50. rođendan. Prisutne je u ime kluba srdačno pozdravio predsjednik kluba Tomica Debelec, koji se je osvrnuo na rad kluba od njegovih početaka pa sve do danas.

Posebno je naglasio i najveće uspjehe kluba odnosno generacije koje su 1998. i 2005. godine uspjele izboriti viši rang natjecanja. Klub se trenutno natječe s tri kategorije i to sa seniorima, juniorima i pionirima, a od 16. ovog mjeseca kreće rad s početnicima i limačima. Posebno je zahvalio Općini Selnica, sponzorima i navijačima i svima koji su na bilo koji način pomogli klub u ovih pedeset godina uspješnog postojanja.

Jedan od osnivača kluba, Franjo Ščavničar, u svom govoru također je podsjetio prisutne o njegovim počecima te na značaj kluba, posebno za mlade. Općinski načelnik Ervin Vičević pozdravio je skupštinu i čestitao rođendan te je obećao da će općina i dalje pomagati klub u svemu dok je u ime MNS-a čestitku te prigodnu plaketu predao je dopredsjednik Tomislav Kralj.

Na svečanoj sjednici jedanaestogodišnja Viktorija Brezarić pjevačica iz Praporčana, nakon uvodne himne otpjevala je i Međimurje kak si lepo zeleno i himnu Selnica. Klub je imao i prigodnu tortu dok je nakon svečane sjednice nastavljeno druženje uz čašicu razgovora.