Nogomet 28.01.2020. 22:52. Zadnja izmjena: 28.01.2020. 22:52.

Nogometni klub

NK Rudar Mursko Središće: Hoće li biti pojačanja?

Nogometaši Rudara Mursko Središće koji su prvi dio prvenstvene sezone 3. lige-sjever završili na sedmom mjestu s 19 osvojenih bodova kratko su odmarali. Osvojili su prvo mjesto na 5. Klupskom prvenstvu Međimurja u Atonu u Nedelišću te nastavili s pripremama za odlučujući dio prvenstva. Pod vodstvom Dražena Škvorca, treniraju četiri puta tjedno, četiri dana predviđen je zajednički boravak u Biogradu na Moru, a do nastavka prvenstva - 29. veljače - i utakmice s Radnikom Križevci u M. Središću odigrat će šest prijateljskih susreta.

- Spremno ćemo dočekati nastavak prvenstva, uprava će također izvršiti sve predviđene zadatke i obveze, a od proljeća nam je cilj plasman među prvih šest. Potom ćemo - u završnici - pokušati ostvariti što bolji plasman, rekao nam je predsjednik Kluba Damir Cilar.

U tijeku su pregovori s dva, tri potencijala pojačanja, a sigurno igraju Rajf,  Končić, Novak, M. Zadravec, Mesarić, Radiković, A. Zadravec, Vinko, Šoltić, E. Pintarić, Slunjski, P. Pintarić, Antonović, Kuhar,  Zrna, Nedeljko, Radek, Šardi i novi Arpad Vaš - vezni igrač koji je došao iz Nafte Lendava.