Nogomet 23.01.2017. 07:46. Zadnja izmjena: 23.01.2017. 07:47.

Međužupanijska liga

Nogometaši Rudara Mursko Središće počeli s pripremama za drugi dio prvenstva

Još uvijek aktualni viceprvaci Međužupanijske nogometne lige Čakovec – Varaždin, nogometaši Rudara Mursko Središće pod vodstvom trenera Nikole Goričanca počeli su s pripremama za drugi dio prvenstva. Trenira se nekoliko puta tjedno, a u planu je odigrati i nekoliko kontrolnih, pripremnih utakmica. Za sada su dogovorene utakmice s: slovenskim Turnišćem u Lendavi 4. veljače, iza toga 11. veljače sa Sokolom u Vratišincu, 17. veljače s Murom u Hlapičini i 25. veljače „generalka“ sa slovenskim sastavom Hotiza u Murskom Središću.

"Spremno ćemo dočekati nastavak prvenstva i već prvu utakmicu 4/5.ožujka u Nedeljancu s tamošnjim istoimenim sastavom", rekao nam je sportski direktor kluba Smiljan Liklin.

S kojim igračkim sastavom i s kakvim ambicijama?

"Većina igrača iz proteklog prvenstva ostala je na okupu i redovito trenira, a to znači: Rajf, Denis i Danijel Levačić, Zadravec, Šardi, Vuri, Vurušić, Novak, Dario, Marko i Nikola Šolrić, Radiković, Horvat, Knežević ... Priključio nam se je i mladi vratar Mihael Stojko, a iz kluba su otišli Karlo Končić i Davor Mikulić. A s obzirom na to da je prijelazni rok u tijeku moguće su još uvijek određene igračke korekcije. Siguran sam da ćemo spremno i motivirano dočekati odlučujući dio prvenstva i upustiti se u borbu za vrh tablice. Imamo kvalitetni i provjereni sastav koji je s isto tako kvalitetnim trenerom i stručnim stožerom u mogućnosti to ostvariti. Imamo i ambicioznu upravu, tu su i sponzori , a i naši vjerni navijači i gledatelji zaslužuju u Murskom Središću i dalje gledati kvalitetni nogomet", završio je u optimističkom je tonu Smiljan Liklin.