Nogomet 30.01.2018. 23:26. Zadnja izmjena: 30.01.2018. 23:29.

Nogomet

Novosti iz međimurskih nogometnih klubova - igrači, treneri, pripreme...

• NK SLOGA Štrigova 

Novi trener Krešimir Šenji - NK Sloga iz Štrigove u nastavak prvenstva 1. međimurske lige ulazi s novim trenerom Krešimirom Šenjijem koji je u jesenskom dijelu prvenstva postizao odlične rezultate s NK Nedelišćem. Prema riječima predsjednika kluba Borisa Novaka nitko zasad nije otišao, a pregovara se s nekoliko igrača koji bi pojačali klub. Što se tiče ambicija one su izboriti opstanak u ligi te pomladiti ekipu.

• NK OMLADINAC Novo Selo Rok 

Dražen Novak novi trener - NK Omladinac iz Novog Sela Rok počeo je pripreme pod vodstvom novog trenera Dražena Novaka. Iz kluba se zahvaljuju dosadašnjem treneru Denisu Ratajcu koji se zbog privatnih obaveza klubu zahvalio na suradnji. Radi se na dovođenju nekoliko kvalitetnih igrača dok su ambicije kluba pokušati osvojiti prvo mjesto.

• NK NEDELIŠĆE 

Novi/stari trener Goran Međumurac - pod vodstvom starog/novog trenera-igrača Gorana Međumurca nogometaši Nedelišća, vodeća ekipa 4. HNL Čakovec / Varaždin, počeli su s pripremama za proljetni dio prvenstva. U klub su zasad su pristupili Slunjski i Bađari, te se očekuje još dolazaka, dok su otišli Antunović, Nemet, Mandić, Petrovečki, Labaš i Jambrošić. Treninzi će se odvijati tri-četiri puta tjedno na vanjskim terenima MESAP-a uz odigravanje prijateljskih utakmica subotom i nedjeljom.

• NK PUŠĆINE 

Pristupili Vidrač, Pintarić i Dovečer - nogometaši Pušćina pod vodstvom trenera Borisa Đorđevića pripremaju se za proljetni nastavak 4. HNL Čakovec-Varaždin. U pripremnom razdoblju planirano je odigravanje 8 utakmica i 21 trening (3 u dvorani) i to: 3. i 4. veljače protiv BSK Belice i Bratstva Jurovec, 10. i 11. veljače protiv Omladinca Novo Selo Rok i Dinama Palovec, 17. i 18. veljače protiv Graničara Kotoriba i Sloge Štrigova te u subotu, 24. veljače protiv Dubravke Turčin. Klubu su pristupili Marko Vidrač (iz NK Polet Cestica), Mario Pintarić i Siniša Dovečer. U prvoj pripremnoj utakmici Pušćine je pobijedilo Dravu Kuršanec s 9:1. Ambicije kluba su što prije izbjeći opasnu zonu i nakon toga biti što bolje plasirani.