Nogomet 09.07.2017. 02:24. Zadnja izmjena: 09.07.2017. 02:24.

U četiri kategorije

Od 13. srpnja trideset i sedmi malonogometni turnir u Prelogu

Tradicionalno i ove godine Nogometni klub Mladost Komet iz Preloga organizira, 37. po redu, tradicionalni Malonogometni noćni turnir te usporedo s njim Ljetne noći Grada Preloga. Ova događanja prepoznatljiva su ne samo u Prelogu, već i u cijelom Međimurju i susjednim županijama. Popularni "turnir i ljetne noći" istinski su brand Grada Preloga. Ovo je najstariji, najpopularniji, najkvalitetniji i najbrojniji malonogometni turnir ovog dijela Hrvatske. Ljetne noći popularne su zbog svog zabavnog dijela. I ove godine priprema se bogat zabavni program ( Neno Belan, Psihomodo Pop, Priločki folklorni susreti i Večer uz tamburicu ) uz brojne domaće, međimurske izvođače. Prošle godine pobjednici 36. Memorijala ing. Vladimira Skoka bili su Mip Weyland u seniorskoj, Nautički klub Labud u veteranskoj konkurenciji, MNK Varaždin kod starijih pionira, a Elmaco kod mlađih pionira.

Ove godine natjecanje će se također odvijati u četiri kategorije: seniori ( kotizacija 500 kuna, prva nagrada 10000 kuna ), veterani ( kotizacija 400 kuna, prva nagrada 2000 kuna ), mlađi pioniri ( rođeni 2006. i mlađi, kotizacija 100 kuna ) i stariji pioniri ( rođeni 2002. godine i mlađi, kotizacija 100 kuna ). Kod mlađih kategorija nagrade će biti sportska oprema. U svakoj konkurenciji nagrađuju se najbolji golman, igrač i strijelac. Ekipe se mogu prijaviti svakodnevno do 12. srpnja u City baru u Prelogu, a prijaviti se može te se sve informacije mogu se dobiti na broj mobitela 098/461-014. Izvlačenje je predviđeno za srijedu 12. srpnja.

  • Uz mali nogomet i ove će se godine organizirati turnir u odbojci na pijesku. Radi se o amaterskom turniru gdje je uz pokazivanje odbojkaškog znanja najvažnije druženje i dobra zabava. Ovdje je prijava za ekipu sto kuna u muškoj i ženskoj konkurenciji, a prijave su moguće na broj telefona 098/461-014.

Svakodnevno sve posjetitelje očekuje bogata ponuda jela i pića te naravno, puno dobre glazbe.