Nogomet 13.09.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:32.

ORIOLIK – MEĐIMURJE 3:0

 

ORIOVAC – Igralište Oriolika. Gledatelja: 150. Sudac: Vučić /Glat/. Strijelci: 1:0 Makovec /22/, 2:0 Branilović /39-autogol/, 3:0 Datković /70/.

MEĐIMURJE: D. Šafarić,Dodlek, Branilović /46.Hranilović/, Kristić, Karlovčec /64.Marcijuš/, N. Šafarić, Mesarić, Kolarić, Vuk, Kokot /77. Vinković/, Petrović.

Trener: Mario Kovačević.

Čakovčani su najavljivali i očekivali, ovaj puta u kompletnom sastavu da će se neporaženi vratiti u Čakovec, na najavama je ostalo, doživjeli su bolan i uvjerljiv poraz. Nisu domaći imali nekih posebnih prilika za pogodak, prilike, sve tri „darovala“ im je obrana Čakovčana,prvi nakon kornera do kojeg  nije trebalo doći, drugi su si čak sami postigli /autogol Branilovića/, kada gol nije bio u „opasnosti“, a treći nakon krivog dodavanja/opet/ obrane Čakovčana. No zato su domaći tijekom svih 90 minuta pokazali veliku požrtvovanost i borbenost što je rijetkost za 3.ligu. Igrali su vrlo čvrsto, da ne kažemo grubo, stalno vršili pritisak na suca, golove su postigli uz kako smo već naveli pomoć čakovečke obrane, na kraju su uspjeli. Čakovčani su imali nekoliko uglavnom polu prilika za pogodak, najizgledniju pak u 83.minuti Kristić kada su loptu s gol linije u polje izbili domaći igrači.

Tijekom tjedna uz treninge i kup susret, sutra u Podturnu trebat će analiza dosad učinjenoga, te mnogo toga popraviti do subotnjeg susreta u Koprivnicom u Čakovcu (SRC Mladost 16,30 sati).

 J. Freiler

fotografija je ilustrativna

Izvor: 3150