Nogomet 04.01.2018. 14:36. Zadnja izmjena: 04.01.2018. 14:43.

Nogomet

Polufinale i finale 3. klupskog prvenstva na mantinele u petak i subotu uz nagrade za navijače

3. klupsko prvenstvo bliži se samom kraju. Danas (četvrtak) ćemo doznati polufinaliste u svim kategorijama. Raspored utakmica pogledajte OVDJE.

  • Polufinala su na rasporedu u petak, 5. siječnja, kada se igra 6 polufinalnih utakmica u sve tri kategorije i jedna revijalna utakmica između ženskih nogometnih klubova Katarine Zrinski iz Čakovca i Trnave iz Goričana u 18 sati. Za neke su polufinala najgore utakmice, jer se odlučuje između sigurne medalje i mogućnosti da ostaneš na „drvenoj medalji“, stoga su to utakmice koje su često napetije i od samih finala.
  • Finalni dan počinje u subotu u 16 sati, kada kreće prva utakmica za treće mjesto u kategoriji U14 .

Između službenih utakmica za plasman na 3. Klupskom prvenstvu Međimurja, u subotu će se odigrati i dvije revijalne utakmice: između partnera turnira i medija u 17 sati, a druga će biti između međimurskih političara i načelnika slovenskih Općina u 18 sati.

Organizatori nisu zaboravili ni na vjernu publiku, koja u velikom broju i svim srcem bodri svoje klubove, pa su tako pripremili i nagradne igre za gledatelje u petak i subotu. Bit će tu brojne nagrade, od gratis pića pa sve do glavne nagrade u subotu gdje će troje sretnika, čiji će brojevi karata biti izvučeni, imati priliku osvojiti vikend za dvoje u toplicama Sv. Martin na bazi polupansiona, 4 dana ljetovanja u apartmanima Aton u Ribarici i vrijedni poklon paket organizatora turnira Aton. Naravno, za nagrade će se trebati malo i potruditi, ali će se trud obilato isplatiti, stoga pozivaju sve gledatelje koji u subotu dođu na finalni dan da čuvaju svoje kupljene ulaznice jer netom prije finalne utakmice seniora, bit će izvučeno troje sretnika.