Nogomet 23.08.2017. 07:12. Zadnja izmjena: 23.08.2017. 07:13.

Čakovec

Prijateljska nogometna utakmica Međimurja i Zagreba

MEĐIMURJE – ZAGREB 1:1 (0:1)

ČAKOVEC – SRC Mladost. Gledatelja: oko 100. Sudac. Patrik Kolarić. Pomoićnici: Šupljika i Jakovljev (svi Čakovec). Strijelci:0:1 Matijašević (28), 1:1 Režić (64).

MEĐIMURJE: Bešenić, Pajić, Režić, Branilović, P. Šimunić, Slunjski, Sabol, Hlišć, Munivrana, Škvorc, Tkalčić (još su igrali: Malenović, Šarić, Antonović, J. Šimunić, Conjar, Patafta, Hranilović). Trener: Rade Herceg.

Koristan susret s dojučerašnjim prvo i drugo ligašem, sada treće ligašem Zagrebom u kojem su domaći prema viđenome bili bliže pobjedi. Prvu 100% priliku nisu iskoristili gosti, Matijašević je u 7. minuti propustio pogoditi nebranjenu mrežu domaćih. U 9. i 11. minuti u prilici postići pogotke za domaće bio je Munivrana, dva je puta dobro intervenirao Lovrić, iza toga u 20. i 37. minuti prilike nisu iskoristili ni Škvorc i Hlišć. Matijašević se je međutim „iskupio“ u 28. minuti postigavši efektan pogodak za vodstvo „zagrebaša“. Tim je rezultatom završio prvi dio iako su domaći imali više terenske inicijative.

U nastavku susreta kada se je igralo slabije, s više grešaka, u 50. minuti dobro je intervenirao Bešenić kada su gosti bili u prilici postići drugi pogodak, iza toga Škvorc je pogodio stativu, a odbijenu loptu Hlišć je uputio preko gola, da bi u 64. minuti iskusni Režić dobro izveo slobodan udarac s 20-etak metara i efektno pogodio mrežu Lovrića za izjednačujući pogodak. Iza toga do kraja susreta izjednačeno, rezultat se nije mijenjao time da je Režić u 89. minuti drugi puta tijekom susreta pogodio stativu.