Nogomet 27.07.2015. 00:00. Zadnja izmjena: 24.02.2016. 13:33.

PRIJATELJSKA NOGOMETNA UTAKMICA: PUŠĆINE – MEĐIMURJE 0:3

PUŠĆINE – MEĐIMURJE 0:3 (0:1)


PUŠĆINE – Igralište Pušćina. Gledatelja; 150. Sudac. Marko Đurđek (Turčin). Strijelci: 0:1 Karlovčec (41), 0:2 Kristić (58 – 11 m), 0:3 Kristić (63).


PUŠĆINE:Kolar, Koren, Težak, Martan, Terzić, Špicar, Celinger, Mikulić, Dovečer, Lesar, Levanić (još su igrali: Posavec, Žnidarić. Horvat, Fekonja, Vrbanec, Pintarić. Magdalenić). Trener: Dejan Car.
MEĐIMURJE: Šafarić,Karlovčec, Kristić, Branilović, Šimunić, Mesarić, Andrašec, Malenović, Hranilović, Ujlaki, Kokot (još su igrali: Jesenović,G. Vuk, Grahovec, Kočila, Jurjević, Gašparić, Hlapčić). Trener: Mario Kovačević.

 

Nekompletni čakovečki sastav uveličao je proslavu-50 godišnjicu uspješnog rada i djelovanja domaćeg međužupanijskog ligaša.


Imali su Čakovčani terensku inicijativu tijekom cijelog susreta,u prvih 45.minuta prije vodećeg pogotka koji je efektno postigao Karlovčec prilike za vodstvo nisu iskoristili Ujlaki u 19. i Hranilović u 34. i 35.minuti.U 2.dijelu susreta i dalje inicijativa Čakovčana koji su preko Kristića postigli još 2 pogotka. Kod prvog je Kristić bio precizan iz opravdano suđenog kaznenog udarca kada je nepropisno prekršajem u domaćem kaznenom prostoru zaustavljen Kokot, a Kristić je bio precizan kada je postigao svoj drugi, a treći pogodak za Čakovčane nakon udarca iz kuta i pasivnosti domaće obrane. Domaći su u prvom poluvremenu igrali dobro u polju, u drugom im je ponestalo snage, a u napadu nisu bili nisu dovoljno aktivni i opasni za bolji rezultat iako su nekoliko puta opasno zaprijetili. 

Izvor: 3144